Clausura de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió de València

La catorzena edició de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió tanca aquesta vesprada les seues portes després de tres intenses jornades de compres i interés dels visitants per adquirir el seu nou cotxe d’ocasió

València, 8 maig 2022.- El saló del cotxe d’ocasió de Fira València tanca aquesta vesprada a les 20.00 hores les portes a la seua catorzena edició, una cita en la qual el veterà certamen ha tornat a consolidar-se com la fira de referència per als compradors valencians de vehicles d’ocasió, seminuevos, ‘km 0’ o gerència amb l’oferta més àmplia del mercat. Enguany, el saló ha acollit una flota que superava els 2000 vehicles a la venda, amb opcions tant en vehicle dièsel, gasolina i cada vegada amb més força el segment de vehicle elèctric i híbrid, així com un complet programa d’activitats. “La fira i els expositors han fet un gran esforç enguany per oferir als compradors valencians una amplíssima oferta de vehicles, amb un estoc molt destacable de cotxes d’un gran rang de preus i en el qual han tingut cabuda totes les opcions possibles”, ha destacat el president de la Fira de l’Automòbil, Enrique Tomás.

Els milers de visitants registrats durant els tres dies de certamen -mancant quantificar els del dia de hui- han pogut triar entre una àmplia varietat de models, preus, motoritzacions i segments en un cap de setmana en el qual el saló ha hagut de ‘competir’ amb les múltiples opcions d’oci i gaudi familiar del bon temps de València després de pràcticament tres setmanes de pluges. La fira, en aquest sentit, ha sigut un reflex del mercat quant a l’interés en el segment del vehicle d’ocasió encara que amb major tebiesa quant a formalització de les seues compres per part del visitant, segons apunten els propis expositors.

Durant aquests tres dies de celebració de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió, el certamen ha acollit l’oferta de 2000 vehicles i la presència de 32 marques oficials i 38 expositors directes, sobre una superfície de més de 45.000 metres quadrats que duplicava la de l’anterior edició. El cap de setmana ha sigut molt intens en Fira València amb la coincidència del saló del vehicle d’ocasió i l’edició de primavera del Saló del Manga ‘Japan Weekend’, que també ha reunit milers de visitants en les instal·lacions firals de Benimàmet.

Scroll to Top