Del 25 al 27 de gener de 2025, Beauty València confirma les dates de la seua pròxima edició

El Saló Professional d’Estètica, Ungles, Perruqueria i Barberia Beauty València, anuncia oficialment les dates per a la seua pròxima edició, que es durà a terme del 25 al 27 de gener de 2025. L’esdeveniment, consolidat com un punt de referència en la indústria de la bellesa integral, oferix una plataforma única per a l’intercanvi de coneixements i un aparador ideal on mostrar els avanços més innovadors en l’àmbit de la imatge personal.
Beauty València continuarà sent un espai clau per a tots els professionals i experts del sector tant de l’àmbit de la perruqueria, estètica i maquillatge com d’aparatología o barberia. No en va, el certamen s’ha convertit en un verdader referent, mostrant les tendències més avantguardistes i el millor talent de la indústria en Beauty València.
Com en la passada edició, el certamen tornarà a convocar als principals exponents i experts de renom en els seus dos espais especialitzats per a este sector, el Barber 360é i la celebració del segon Barber Congres propiciant en tots dos casos un espai sense igual per a l’intercanvi de coneixements i experiències en el món professional de la barberia.
A més, Beauty València continuarà oferint contingut especialitzat per a les esteticistes professionals en la Beauty Zone, un espai exclusiu de formació que complix amb l’objectiu d’informar i donar a conéixer les últimes tendències, tractaments i protocols que marcaran la imatge personal de la pròxima temporada.
D’altra banda, Beauty València s’ha marcat per a la seua edició de 2025 l’objectiu de reforçar la presència i participació de la perruqueria femenina, reconeixent la seua importància dins de la indústria.
Els tradicionals Campionats de Maquillatge Facial, Bodypainting i Ungles celebrats cada edició en Beauty València són ja reconeguts tant a nivell nacional com internacional, oferint una oportunitat única de mostrar la creativitat i talent dels participants en cadascuna de les disciplines. En la seua anterior edició, es va registrar un rècord de participació en el XIII Campionat d’Ungles. Així mateix, la guanyadora del XIV Campionat de Maquillatge Facial representarà novament a Espanya en el prestigiós Campionat Internacional de Beauty Fòrum Munic.
Beauty València convoca a tots els professionals del sector a la seua cita al gener de 2025, una cita que promet ser una verdadera experiència per a la indústria de la bellesa integral.

  • Info: https://www.beautyvalencia.es/
Desplaça cap amunt