FIMI ESTIU arranca amb força

València, 3 d’abril de 2024.- La Fira Internacional de Moda Infantil i Juvenil, FIMI està de tornada amb la seua edició d’estiu, que es durà a terme el dijous 27 i divendres 28 de juny en Fira València. Amb un format renovat presentarà un aparador homogeni en el qual les col·leccions de moda infantil i juvenil, els complements, el bany, el calçat, la canastilla, el joguet i fins i tot els complements per a mascotes seran protagonistes. Així es consolidarà un aparador internacional global i complet per la varietat de tendències i novetats.
A tres mesos d’obrir portes, FIMI ja compta amb la confirmació de reconegudes marques com Mayoral, Bóboli, Pisamonas, Gioseppo, Paz Rodríguez, Foque, Rapife, Tutto Piccolo, Bimbidreams o Marla entre altres marques que presentaran les seues col·leccions i propostes per a la temporada d’estiu.
FIMI, és l’única fira de caràcter professional i àmbit internacional d’Espanya. Es consolida, en la seua 96 edició, com el punt de trobada per excel·lència dels principals fabricadors, dissenyadors i distribuïdors de tot el món.
El comprador estranger, objectiu prioritari
Sens dubte, la presència de compradors estrangers contribuïx a la internacionalització, promoció i desenvolupament de les marques que participen en FIMI. En este sentit FIMI treballa en col·laboració amb ASEPRI i conjuntament amb IVACE, Cambra València i ICEX en una campanya d’invitació de compradors internacionals sense precedents procedents de LATAM, Carib, els Estats Units, Orient Mitjà, Europa i Àsia. “Amb esta iniciativa en la qual es treballa conjuntament i en la mateixa direcció, FIMI generarà l’espai adequat perquè les marques expositores augmenten la possibilitat d’establir nous contactes internacionals i òbriguen noves vies de negoci”, comenta la directora del certamen, Alicia Gimeno.
FIMI KID FASHION WEEK
Torna l’agenda de desfilades amb FKFW, que es perfila com el principal punt de trobada de dissenyadors, marques, compradors i mitjans de comunicació de tot el món.
FKFW és l’única passarel·la col·lectiva que se celebra en el circuit de fires internacionals especialitzada en moda infantil i juvenil. L’organització manté el seu objectiu de generar sinergies i propiciar contactes comercials de gran valor per a les empreses participants en l’agenda de desfilades.
Les desfilades de FIMI tornen fent costat a les marques participants en la seua creativitat i posada en escena per a presentar les tendències que marcaran la temporada.
FIMI tornarà a consolidar-se com a plataforma de suport al sector de la moda infantil i juvenil el 27 i 28 de juny en Fira València.

  • Info: www.fimi.es
Desplaça cap amunt