Coneix els nous espais de ‘Iberflora New Generation’

Tendències en decoració exterior, horts urbans, jardins hortícoles, flors i negoci, espais verds, equipament, innovació i molt més. La pròxima edició d’Iberflora, que se celebrarà del 4 al 6 d’octubre en Feria Valencia, comença la seua compta arrere amb un programa d’activitats replet de novetats per a sorprendre els visitants. Serà un punt de trobada per als professionals del sector on generar negoci i fer molt networking.


València, 12 setembre 2022.- Compte arrere per a la pròxima edició d’Iberflora, que tindrà lloc del 4 al 6 d’octubre en Fira València i que comptarà amb grans novetats sota el nou concepte Iberflora New Generation.


Xarrades, showcookings, demostracions florals, lliurament de premi o exposició de novetats i tendències. Iberflora, la fira de referència del sector verd, comptarà fins i tot amb la recreació d’un gran espai verd urbà, on es podrà veure tots els elements que ho conformen: des de plantes i arbres fins a paviment foto lluminós, parcs infantils o mobiliari. Així mateix, Iberflora acollirà l’III Congrés VA VEURE de Bioprotección Vegetal, el lliurament dels premis Iberflora Innovació, Trompa Verda i Garden Magazine i La Nit + Verda, la gran trobada anual de networking del sector.
Encara que tota la programació s’anirà revelant en la secció d’activitats de la web i en l’app de Fira València, Iberflora revela quins seran els seus nous espais i dona unes pinzellades sobre el que el professional podrà trobar:


Espai hort
Iberflora New Generation unirà el món ornamental i hortícola en aquest espai en el qual es mostrarà una evolució de la jardineria cap a una estètica integral del regne vegetal. Aquesta tendència podrà veure’s in situ amb l’exposició de racons d’art floral i paisatgisme. Així mateix, aquest espai oferirà una programació pròpia d’activitats, xarrades, showcookings i degustacions en les quals participaran diversos expositors amb gran reconeixement nacional i internacional.


Univers floral
Iberflora fa un pas més en la seua aposta pel món florista amb una major presència dels actors de la cadena de valor d’aquest sector. D’aquesta manera, la fira acollirà el canal tradicional de venda física, però també a les empreses que organitzen grans esdeveniments en els quals la flor és protagonista, els centres de jardineria o el canal de venda en línia. Univers Floral oferirà una programació de demostracions i tallers florals amb reconeguts mestres del gremi i acollirà la competició internacional “Training World Skills Challenge”.


Espais verds urbans
Un espai de trobada amb propostes per a una ciutat sostenible, verda i resilient, que proporcionaran solucions seguint la Missió 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Així mateix, es mostraran noves tendències per a la millora de la qualitat urbana.
Un espai que fomentarà la renaturalització i millora de la infraestructura verda en un any molt important per a la ciutat de València, finalista al títol de Capital Verda Europea 2024.
Ací tindran lloc activitats, ponències, taules redones i una àmplia zona expositiva i es desenvoluparan l’III Congrés Va veure de Protecció Vegetal, en el qual ponents de primera línia, nacionals i internacionals exposaran casos d’èxit, i bones pràctiques, així com solucions per a encarar el futur.


Espai tendències
Una de les novetats destacades d’Iberflora New Generation és aquest espai en el qual es mostraran les últimes tendències en decoració exterior, en materials, textures, colors… L’objectiu és aportar al sector coneixement i inspiració que puguen aplicar als seus productes. Un espai que comptarà amb una videocreació i un espai de descans, reflexió i debat.


Premis Iberflora Innovació
Enguany Iberflora presenta per primera vegada uns guardons que distingeixen la innovació. En aquesta edició, mostrarà les últimes novetats d’aquelles empreses que s’hagen postulat als premis. A més, aquestes empreses comptaran amb un indicatiu especial en els seus estands perquè els visitants puguen reconéixer fàcilment els seus productes candidats al guardó. També podran visitar en el distribuïdor l’espai expositiu en el qual s’exhibeixen totes les novetats presentades.


La Nit + Verda
Durant la celebració d’Iberflora New Generation hi haurà diversos moments i espais pensats per a potenciar les relacions professionals del sector. La Nit + Verda serà l’acte principal en el qual es realitzarà el lliurament dels Premis Iberflora Innovació, els premis Garden Magazine i dels Premis Trompa Verda, impulsats per l’Associació de Comercialitzadores de Planta Ornamental (ACPO). En la vetlada hi haurà música en directe, servei d’àpats i moltes sorpreses. A més, enguany com a novetat, hi haurà un segon dia d’afterwork.
Una app per a millorar l’experiència
Enguany l’app de Feria Valencia possibilitarà que visitants i expositors concerten trobades comercials amb solo escanejar un QR que tots portaran damunt en un lanyard. A més, existirà un punt de trobada creada per Iberflora per a aquestes reunions. L’aplicació també mostrarà els productes dels expositors presents en la fira i donarà la possibilitat de generar una agenda de contactes.

Més informació
Iberflora.com
Activitats
Galeria 2021

Scroll to Top