COMPRADORS I PRESCRIPTORES DE 44 PAÏSOS CONFIRMA LA SEUA VISITA A HOME TÈXTILS PREMIUM BY TEXTILHOGAR

• La Missió Inversa, amb reunions B2B programades, permetrà a les empreses del sector accedir a mercats emergents i generar noves oportunitats de negoci, en una iniciativa coordinada per la patronal tèxtil ATEVAL – Home Tèxtils from Spain i amb el suport d’IVACE Internacional i ICEX.
• HTP by Textilhogar al costat d’altres dues grans convocatòries en Feria Valencia, Feria Hábitat Valencia i Espai Cuina SICI, aglutinaran prop d’un miler de signatures especialitzades en la decoració de l’hàbitat del 20 al 23 de setembre en Feria Valencia.


València, 12 de setembre de 2022.- Home Tèxtils Premium by Textilhogar ultima els preparatius de la seua pròxima edició apostant forta per la internacionalització del sector. La cita, que torna a València i celebra el seu 50 aniversari del 20 al 23 de setembre, ja té confirmada la vista d’un gran nombre de professionals amb un alt poder de compra i prescripció procedents de 44 països dins de la campanya d’invitació de compradors internacionals coordinat per la patronal tèxtil ATEVAL – Home Tèxtils from Spain i que compta amb el suport d’IVACE Internacional i ICEX.
La campanya ha tingut un excel·lent acolliment entre els compradors internacionals que procedeixen d’Alemanya, Austràlia, Àustria, l’Azerbaidjan, Bahrain, Bèlgica, el Brasil, Bolívia, Bulgària, el Canadà, Xile, Colòmbia, Costa d’Ivori, Croàcia, Dinamarca, l’Equador, Unió dels Emirats Àrabs, els Estats Units, Filipines, Geòrgia, Ghana, Grècia, Hongria, l’Índia, Irlanda, Itàlia, el Japó, Jordània, Kuwait, Líban, Malàisia, Malta, el Marroc, Mèxic, Nigèria, Noruega, Nova Zelanda, Països baixos, Polònia, Qatar, República Dominicana, el Senegal, Sud-àfrica i Vietnam, tots ells amb un perfil molt atractiu per a les signatures que exposaran en la fira. Aquesta iniciativa compleix l’objectiu de secundar i impulsar l’obertura a nous mercats internacionals de les signatures expositores, sempre a aquells països més rellevants per al seu sector.
Segons explica Leila Bachetarzi, directora de l’Àrea d’Internacionalització d’ATEVAL, “És una edició especial i després de 2 anys sense fira, hem detectat un interés major per part dels compradors que acudeixen entusiasmats al certamen. Les expectatives de negoci són bones i esperem que aquesta activitat ajude a reforçar els canals de venda internacionals de les nostres empreses” i, en aquest sentit apunta que “activitats com aquesta Missió Inversa amb reunions B2B programades durant els quatre dies de fira, permeten a les empreses del sector accedir a mercats emergents i generar noves oportunitats de negoci”.
El certamen, a més, rebrà a representants de diversos mitjans de comunicació internacionals que coneixeran de primera mà l’oferta expositiva especialitzada de tèxtils per a la llar, decoració i tapisseria. Així, han confirmat la seua presència periodistes procedents de països com Bulgària, Colòmbia, Irlanda, Itàlia, Colòmbia, Letònia, Lituània, Luxemburg i Portugal en una acció també coordinada per ATEVAL – Home Tèxtils from Spain.
Tot això confirma, com destaca Bachetarzi , “la consolidació d’Home Tèxtils Premium com a punt de trobada internacional de l’única fira europea de Tèxtils per a la Llar que se celebra en el segon semestre de l’any, a Espanya i de nou a València, amb l’assistència de compradors involucrats en els diferents segments de negoci del sector tèxtil-llar, tant els canals tradicionals de distribució com la prescripció per a projectes contract que s’estan desenvolupant a tot el món”.
Amb tot, la cita ultima ja els preparatius per a una edició que comptarà amb una oferta pròxima a les 250 marques representades per 82 expositors procedents tant d’Espanya com Portugal, Colòmbia i Polònia, i que presentaran les noves col·leccions tèxtils per a la pròxima temporada 2023-2024.
Home Tèxtils Premium by Textilhogar al costat d’altres dues grans convocatòries en Feria Valencia com sónFeria Hábitat Valencia i Espai Cuina SICI, aglutinaran una potent oferta global de prop d’un miler de signatures i marques expositores i l’ocupació al complet de huit pavellons, els dos nivells de Feria Valencia i prop de 90.000 m² de superfície expositiva bruta.

  • Info: www.hometextilespremium.com
Scroll to Top