«Esperem continuar col·laborant amb Fira València en properes ocasions.»

La Junta Qualificadora Coneixements de Valencià, entitat certificadora de coneixements de valencià de la Generalitat Valenciana, en la tardor de 2020 va organitzar una prova extraordinària del certificat de nivell C1 de coneixements de valencià. La prova es va realitzar en dos dies per la situació de crisi sanitària.
Es va triar l’espai de Fira València per acollir els 3.000 aspirants que s’havien matriculat a la seu de València. Es tracta d’un espai de grans dimensions i accessible que permet mantindre totes les mesures de seguretat: entrada escalonada per franges horàries cada 15 minuts, presa de temperatura, senyalètica guiada a les zones habilitades per a la realització, tant de la prova escrita com de la prova oral, distància de seguretat d’1,5 m entre els aspirants quan ocupen l’espai per a desenvolupar la prova i una eixida igualment escalonada.
La col·laboració entre els equips de Fira València i JQCV va ser molt estreta per poder organitzar tots els dispositius, ja que calia respectar les mesures de seguretat establertes en el Pla de contingència que s’havia elaborat a l’efecte.
El dia 13 de març de 2021 es va tornar a organitzar una altra prova de certificat de nivell C1, requisit lingüístic necessari per a accedir a la funció pública docent, per a 1.200 persones. Es va repetir el mateix escenari que en la prova de 2020 perquè l’èxit estava garantit.
Esperem continuar col·laborant amb Fira València en properes ocasions.

Scroll al inicio