La Fira del Vehicle d’Ocasió torna del 21 al 23 d’abril a Fira València amb més de 30 marques oficials i mil cotxes a la venda

La cita busca impulsar un mercat d’ocasió que mostra ja signes d’estabilització de preus i que s’ha consolidat com l’alternativa al mercat de cotxes nous.

València, 20 de març 2023.- Torna la fira del cotxe d’ocasió. Fira València acollirà el cap de setmana del 21 al 23 del pròxim mes d’abril una nova edició de la seua Fira de l’Automòbil Selecció Ocasió, la que suposarà la seua quinzena edició d’una cita ja plenament consolidada en el calendari dels salons de l’automòbil de Fira València i que enguany cobra major rellevància davant el major dinamisme del mercat d’ocasió enfront del vehicle nou.

De fet, segons les últimes estimacions de *GANVAM, el mercat d’ocasió sembla revertir la tendència dels últims mesos i en el conjunt estatal va créixer un 3’2% en el que portem d’any, especialment, en el segment que més interessa, el dels vehicles de zero a cinc anys, procedents de les empreses de ‘rènting’ i que són els que nodreixen la gran majoria dels concessionaris. A més, s’està constatant una moderació en l’escalada de preus en un segment tradicionalment molt atractiu precisament pels seus millors preus enfront del vehicle nou.

En aquesta conjuntura, la Fira del Vehicle Selecció Ocasió de Fira València arriba en un moment clau per a la recuperació del sector i oferint al comprador de la Comunitat Valenciana una flota de vehicles en oferta superior a les mil unitats. La fira, en aquest sentit, agruparà la presència de més de 30 marques oficials i 36 expositors directes (concessionaris, distribuïdors multimarques i empreses de serveis) en una superfície expositiva prevista de prop de 30.000 metres quadrats d’oferta comercial.

El saló es consolida, d’aquesta manera, com la principal oferta de vehicle d’ocasió de tota la Comunitat Valenciana, en tots els seus segments, des de cotxes de gasolina fins als clàssics dièsel passant per totes les versions més actuals d’híbrids i fins i tot elèctrics purs, l’oferta dels quals va augmentant gradualment.

Al costat del certamen de cotxes personalitzats ‘*Eurocrew’

A més, un altre dels al·licients enguany serà la celebració de nou del saló del vehicle d’ocasió al costat de la gran trobada europea de cotxes personalitzats ‘Eurocrew’. Es tracta de l’esdeveniment més emblemàtic d’aquesta cultura de personalització de vehicles que cada any reuneix els millors projectes ‘stance’ nacionals i europeus, amb cotxes modificats procedents d’Espanya, Portugal, França, el Regne Unit i Suïssa. L’edició de ‘*Eurocrew’ en Fira València espera reunir més de 5.000 apassionats d’aquesta cultura urbana durant els dos dies habilitats, el dissabte 22 i diumenge 23 d’abril.

Entrades ja a la venda

Els que desitgen assistir a l’esdeveniment de *Eurocrew poden ja informar-se i comprar la seua entrada a través de la web oficial de l’esdeveniment. Cal recordar que amb l’entrada a aquest esdeveniment també es podrà accedir a la Fira del Vehicle Selecció Ocasió.

Per part seua, Fira València ja ha habilitat el sistema de venda d’entrades en línia per als quals només vulguen visitar la Fira del Vehicle Selecció Ocasió, amb un descompte especial per entrada anticipada i a un cost de 4 euros, dos euros menys que l’entrada en taquilla. Aquesta entrada només és per al saló del vehicle d’ocasió i no per a *Eurocrew. Els menors de 16 anys tindran l’entrada gratis sempre que vagen acompanyats d’un adult amb entrada.

  • *info
    https://www.feriaautomovil.es/vehiculo-seleccion-ocasion/
Desplaça cap amunt