Els expositors reserven ja el 90% de l’espai previst per a Hàbitat 2023

El certamen, que se celebrarà del 19 al 22 de setembre, confirma les seues millors expectatives i continua la línia ascendent de l’última edició, en la qual, al costat dels sectors de cuina i tèxtil, va ocupar huit pavellons de Fira València.

Hàbitat ha desenvolupat en els últims mesos una intensa activitat comercial amb visita als clústers de fabricants de Girona, Barcelona, País Basc, Lucena, Taca Real, Iecla, La Sènia, Sevilla o Portugal, entre altres i ha tancat la participació de nombroses signatures internacionals.

València, 21 març 2023.- Bones expectatives per a Fira Hàbitat 2023. La cita per excel·lència de l’hàbitat ‘made in Spain’ celebrarà la seua pròxima edició en Fira València del 19 al 22 del pròxim mes de setembre i ho farà, com a mínim, repetint l’èxit que va suposar l’última edició.

I és que, mancant més de sis mesos per a la seua celebració, Hàbitat ja ha cobert el 90% de l’espai expositiu previst per a la seua pròxima convocatòria procedent, segons apunten des de l’equip comercial del certamen, de l’alt percentatge de renovació d’expositors de l’última edició -més del 87%- com per la incorporació de noves signatures, algunes de les quals amb una alta incidència en ocupació de metres quadrats.

Cal recordar que l’última edició, al setembre de l’any passat, Hàbitat va celebrar la major edició de l’última dècada, en la qual es van ocupar fins a huit pavellons de Fira València al costat de les cites de tèxtils per a la llar i el mobiliari i equipament per a la cuina.

Enguany, repetirà al costat d’Hàbitat la convocatòria del sector tèxtil en la cita Home Tèxtils Premium by Textilhogar mentre que Espai Cuina SICI, de caràcter biennal, tornarà en 2024, la qual cosa permet a Hàbitat atendre possibles necessitats de creixement de superfície expositiva.

Intensa acció comercial

Tot això arriba després d’una intensa acció comercial desenvolupada per l’equip comercial d’Hàbitat en els últims mesos i que li ha portat a visitar els clústers més importants del sector. Així, s’han mantingut reunions i visites amb fabricants de zones com La Sènia, Girona, Barcelona, País Basc, Iecla, Taca Real, Sevilla o Lucena, on recentment s’ha acordat, al costat dels organismes públics locals, renovar la participació agrupada de signatures andaluses de la regió a València.

Interés de signatures internacionals

A més, en les diverses reunions comercials també s’ha tancat la participació d’un bon nombre de signatures internacionals, molt interessades en el mercat espanyol i que se singularitzen per ser líders en els seus respectius sectors. Es tracta de signatures procedents d’Itàlia, França, Holanda o Portugal que en 2023 incrementaran en número la seua presència en Hàbitat.

“La resposta del sector ha sigut excepcional”, assenyala el director del certamen, Daniel Marco. “Era molt important després del gran èxit de l’última edició continuar la inèrcia positiva generada amb la capitalitat mundial del disseny. I, per la resposta que estem veient dels nostres expositors, el sector reafirma el posicionament de Fira Hàbitat València com la gran plataforma de negoci per a la indústria i la porta a la internacionalització i exportació”, apunta Marco.

Al maig comença l’assignació d’espais

El certamen, d’aquesta manera, perfilarà l’ocupació final al llarg d’aquest mes de març i abril per a ja al maig començar amb la configuració dels pavellons i l’assignació d’espais de les signatures expositores. Hàbitat 2023, comptarà amb la participació de pràcticament tots els sectors i segments de moble, il·luminació i decoració; una visió global entorn de les últimes tendències en interiorisme amb les millors signatures nacionals i internacionals en disseny, decoració, contemporani, juvenil, descans o entapissat, entre altres.

Fira Hàbitat València és el principal aparador internacional de la indústria espanyola de l’hàbitat amb un ampli aparador de moble, il·luminació, decoració, entapissat i descans. Cada any reuneix més de 600 signatures nacionals i internacionals i en la seua última edició va acollir més de 48.000 visitants professionals procedents de 70 països. En 2023 se celebrarà al costat d’Home Tèxtils Premium by Textilhogar.

  • info
    https://www.feriahabitatvalencia.com/
Desplaça cap amunt