Intralogistics VLC prepara la seua primera edició on descobrirà les innovacions tecnològiques líders en logística

Marc Vidal, reconegut expert en transformació digital i industrial 4.0, oferirà una Màster Class el dia de l’obertura del certamen on compartirà el seu mètode ‘Disrupt Thinking’
• Del 14 al 16 de maig en Fira València, coincidint amb la celebració de FIMMA + MADERALIA, una cita de referència internacional que convoca cada edició a més de 35.900 professionals especialitzats en el sector de la fusta i la fusteria.
València, 12 abril 2024 – Fira València ultima els preparatius per a la celebració de la primera edició d’Intralogistics VLC, Fira de Solucions Globals en intralogística i Supply Chain. Del 14 al 16 de maig, esta trobada professional es convertirà en l’epicentre de la innovació, l’intercanvi comercial i el coneixement especialitzat on es donaran a conéixer les solucions logístiques més innovadores a tots els sectors econòmics.
Segons Cristóbal Soriano, president del certamen, “Intralogistics VLC sorgix com a resposta al creixement exponencial del sector logístic, convertint-se en un aparador indispensable per a mostrar totes les solucions necessàries en el funcionament eficient de les operacions logístiques”. Amb un enfocament especial en l’automatització i digitalització, “este esdeveniment promet transformar la manera en què s’aborden els desafiaments de la logística moderna, un espai on poder tocar de primera mà el que les empreses poden oferir al sector”, ha assenyalat durant l’acte de presentació celebrat hui, divendres 12 d’abril en el Sala València de Fira València, davant el comité organitzador i empresaris: Cristobal Soriano i Daniele Lencinella (MODULA Logística i Magatzematge); Vicente Marín, vicepresident; Gari Lara (Aranco); Marcos Blasco (Europea de Carretons); German Moneder (AZA Logistics); Pablo Boix (Laberit); Eva Mira (ADL); Sergio Altur (ALPESA); Alberto Pérez (Jungheinrich); Javier Miquel (AR Racking); Ramón García, Director General CEL; David i Patricia García Vizcaino, d’Improving Logistics & Consulting; Romina Moya (Gain Industrials); Diego Roma (FEPEVAL); Rafael Senent (Nou Colors), i Mercedes Álvarez de Logística Professional. (foto)
Al costat de l’Associació per al Desenvolupament de la Logística (ADL); l’Associació d’Empreses de Carretons Elevadors, AECE; el Centre Espanyol de Logística, CEL; el Centre d’Innovació per a la Logística i el Transport de Mercaderies, CITET; ZLC, Mit Global Scale Network; Fòrum de Logística, i amb Improving Logistics & Consulting com a global sponsor, Fira València serà, en paraules d’Andrés Gil-Nogués i Villén, director d’Intralogistics VLC, “un punt de trobada única on professionals del sector podran establir contactes comercials, forjar col·laboracions estratègiques i adquirir coneixements d’avantguarda”. No en va, segons ha informat, “en data de hui, el nombre d’entrades sol·licitades a través de la web per a assistir a l’esdeveniment està superat totes les nostres expectatives”.
Intralogistics VLC es desenvoluparà en tres àrees principals: exposició comercial, un espai congressual i la Zona Demo, cor de l’esdeveniment, on els professionals podran conéixer en directe les últimes innovacions en tot el procés logístic. “Esta immersió pràctica amb les últimes innovacions tècniques del mercat impulsarà la millora i optimització de les operacions logístiques, destacant la importància de l’automatització, la tecnologia i la innovació”, explicava durant la presentació Pablo Boix, membre del comité organitzador. Firmes referents del sector com Modula, BYD, Jungheinrich i AR Rànquing, entre altres, han confirmat la seua participació en este espai.
Per part seua, l’apartat congressual contempla un ampli programa d’activitats que inclourà conferències, xarrades i taules redones impartides per experts líders en cada camp, proporcionant una visió única de les millors pràctiques, casos d’èxit i tendències emergents en intralogística.
En este sentit, l’analista econòmic i divulgador, Marc Vidal, un dels referents més destacats en l’àmbit econòmic i tecnològic, serà present per a impartir una Màster Class el dimarts 14 de maig, dia de l’obertura de l’esdeveniment. El reconegut conferenciant acudix al certamen com a especialista en transformació digital i indústria 4.0 amb l’objectiu d’ajudar les empreses i institucions a fer els canvis tecnològics que els permeten localitzar els desafiaments que la ‘e-esteneu economy’ oferix.
Intralogistics VLC aspira a convertir-se en el referent global de solucions en intralogística i supply chain, atraient a expositors i visitants de tots els sectors econòmics. La fira oferirà una oportunitat única per a mantindre’s al dia amb les últimes tendències i tecnologies del sector.
El sector de la intralogística se cita en Fira València del 14 al 16 de maig.
Sobre Intralogistics VLC:
Intralogistics VLC, organitzat per Fira València, és l’esdeveniment líder en el sector de la logística i la cadena de subministrament. Una cita on explorar les últimes tendències i solucions globals en l’àmbit intralogístic. Intralogistics VLC oferix una plataforma única on conéixer les innovacions tecnològiques més avantguardistes, efectives i reals, que milloren el rendiment de les empreses i optimitzen les seues operacions logístiques. Així com un espai de coneixement on participar en conferències magistrals amb experts destacats i establir connexions estratègiques amb líders de la indústria. Des de l’automatització fins a la gestió de magatzems i l’optimització de la cadena de subministrament, Intralogistics VLC abasta tots els aspectes clau de la logística moderna.

  • Info: www.intralogisticsvalencia.com
Desplaça cap amunt