Hygienalia celebrarà la seua pròxima edició del 7 al 9 de novembre de 2023

Una de les grans novetats del saló especialitzat de Neteja i Higiene Professional organitzat per Feria Valencia serà el trasllat de la seua celebració al Pavelló 3 de la Fira de Madrid per a satisfer la demanda d’espai i permetre el seu creixement.

L’associació de fabricants de productes de neteja ASFEL i la de maquinària AEFEMIL han renovat el seu compromís com a impulsors després de l’èxit de la passada edició.

València, 24 novembre 2022.- Hygienalia 2023 comença a prendre forma. La que serà la sisena edició de la Fira de la Neteja i Higiene Professional, Hygienalia, ha fixat ja les dates de la celebració de la seua pròxima edició, prevista els dies 7, 8 i 9 de novembre del pròxim any 2023.

El Saló especialitzat, a més, manté la seua ubicació a Madrid encara que traslladarà la seua celebració del Pavelló de Cristall de la Casa de Camp al Pavelló 3 del recinte firal d’Ifema – Fira de Madrid, amb l’objectiu de satisfer la demanda tant d’expositors com de visitants i afermar la trajectòria ascendent dels últims anys.

En aquest sentit, Hygienalia 2023 ha rebut el compromís i l’impuls de les dues principals associacions professionals del sector, l’Associació de Fabricants Espanyols de Productes de Neteja i Higiena (ASFEL) i l’Associació Espanyola de Fabricants i Importadors de Maquinària Industrial i Neteja (AEFIMIL).

De fet, tots dos presidents, Juan Carlos Cebriá (ASFEL) i Antonio Albesa (AEFIMIL) van segellar recentment el seu acord per a impulsar com a promotors una nova edició d’Hygienalia i repetir, d’aquesta manera, l’acord ja posat en marxa en l’última edició.

Cal recordar que la cita de 2021 -última edició- va ser la primera en la qual totes dues associacions van actuar conjuntament entorn d’Hygienalia i en la qual es va formalitzar un aparador integral entorn de tot el sector de neteja i higiene professional, des de les últimes innovacions i investigacions en productes fins als llançaments més nous en tecnologia, maquinària i aplicacions per al sector. Els resultats, amb més d’un centenar d’expositors i més de 6000 professionals visitants van donar el suport a una convocatòria que en 2023 preveu, fins i tot, superar els registres de les últimes edicions.

Una proposta única i amb projecció internacional

L’equip tècnic d’Hygienalia 2023, encapçalat una edició més per la seua directora Esther Cano, ja ha iniciat els preparatius per a una edició en la qual l’estrena de la ubicació en el recinte firal d’Ifema estableix les bases per a un creixement tant en l’espai expositiu com en els diferents ambients en els quals se situaran les conferències i exposicions de novetats previstes.

El saló, a més, reforça la seua vocació d’aparador amb el millor de la indústria nacional obert a les millors proposades les signatures internacionals i la visita de professionals dels mercats estrangers més interessants. Per exemple, en l’edició del passat any, Hygienalia va rebre a compradors de 35 països en un treball conjunt de la pròpia fira juntament amb les associacions sectorials implicades i organismes com ARVET i IVACE Internacional.

Hygienalia 2023 està organitzada per Feria Valencia i promoguda per ASFEL, Associació de Fabricants Espanyols de Productes de Neteja i Higiene, i AEFIMIL, Associació Espanyola de Fabricants i Importadors de Maquinària Industrial i Neteja. En la seua última edició, Hygienalia va acollir l’oferta de 109 signatures i marques expositores així com la visita de 6.005 professionals de 35 països de sectors del canal ‘Horeca’, la indústria alimentària, ‘facility services’, sector sanitari, indústria farmacèutica, estacions de servei o instal·lacions i equipaments públics.

+info
https://www.hygienalia.com/

Scroll to Top