Feria Hábitat Valencia celebrarà la seua pròxima edició del 19 al 22 de setembre de 2023

La cita reforça la seua posició en la tercera setmana de setembre dins del calendari mundial de fires del sector després d’un creixement continuat en les últimes edicions.

Hàbitat tornarà a celebrar-se al costat d’Home Tèxtils Premium by Textilhogar i aposta en 2023 per créixer en presència de signatures internacionals d’alt nivell.

València, 28 novembre 2022.- Ja hi ha dates per a la pròxima edició d’Hàbitat. La fira de referència per a l’hàbitat ‘made in Spain’ i que s’ha consolidat en els últims anys com el principal aparador internacional de la indústria espanyola de l’hàbitat celebrarà la seua pròxima edició en Feria Valencia del 19 al 22 de setembre de 2023.

Hàbitat repeteix, d’aquesta manera, el seu fort posicionament en la tercera setmana de setembre com una cita ja clau dins del circuit mundial de fires del sector. Unes dates adequades dins de la dinàmica comercial de fabricants i distribuïdors i que permet gaudir de la suau tardor mediterrània d’una ciutat tan atractiva com València.

Creixement sostingut i contínuo

A la cita de 2023 Feria Hábitat Valenci arriba en una dinàmica ascendent i després de trencar amb les seues millors previsions en una última edició, celebrada el mes de setembre passat, que molts han qualificat com a “històrica” amb més de 48.000 visitants professionals i més de 600 signatures expositores pròpies. La cita de l’hàbitat, en aquest sentit, porta registrat un creixement contínuo pròxim al 30% en cada edició des que en 2017 apostara de nou per celebrar-se al setembre després de coincidir uns anys amb Cevisama i Fimma – Maderalia.

La coincidència en 2022 d’Hàbitat amb la celebració de València com a Capital Mundial de Disseny ha significat un revulsiu per a tot el sector “que ha de continuar en la pròxima edició”, explica el director del certamen Daniel Marco. “Fira Hàbitat València 2023 continuarà contribuint al creixement de la nostra indústria oferint un aparador únic i en el qual el disseny i la qualitat continuaran sent el nostre senyal d’identitat”, explica Marco.

El director d’Hàbitat també apunta que la cita de Feria Valencia apostarà en 2023 per una edició “plenament internacional”, tant per la capacitat de ser “una plataforma de negoci i exportació de les nostres empreses expositores a través de la xarxa de contactes internacionals que estableixen durant la fira” com per “l’atractiu que suposa un escenari com a Hàbitat per als fabricants internacionals d’alt nivell”.

En aquest sentit, el mateix Daniel Marco al costat d’un equip tècnic de Feria Hábitat Valencia ha mantingut durant aquestes últimes setmanes diverses reunions amb representants empresarials i signatures productores a França i Portugal per a preparar, precisament, la pròxima edició d’Hàbitat.

De nou al costat d’Home Tèxtils Premium by Textilhogar

En la pròxima edició del 19 al 22 de setembre Hàbitat tornarà a coincidir amb la celebració d’Home Tèxtils Premium by Textilhogar, que ofereix un aparador molt seleccionat i de qualitat amb les millors signatures de tèxtils per a la llar, contract i entapissat. Les sinergies, en aquest sentit, entre tota aquesta oferta i la que ofereix Hàbitat (moble, entapissat, decoració, descans, il·luminació o mobiliari d’exterior) suposa un aparador de gran atractiu per als professionals internacionals, tal com es va evidenciar en l’edició d’enguany en la qual van compartir escenari amb el sector cuina, absent en 2023 a causa de la seua condició biennal.

Feria Hábitat Valencia és el principal aparador internacional de la indústria espanyola de l’hàbitat amb un ampli aparador de moble, il·luminació, decoració, entapissat i descans. Cada any reuneix més de 600 signatures nacionals i internacionals i en la seua última edició va acollir més de 48.000 visitants professionals procedents de 70 països. En 2023 se celebrarà al costat d’Home Tèxtils Premium by Textilhogar.

  • info
    https://www.feriahabitatvalencia.com/
Desplaça cap amunt