Homenatges al pilot aventurer Miquel Silvestre i a la doble campiona d’España Anna Sanchis en una multitudinària segona jornada de 2 Rodes i VLC Bike’s

La Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana va celebrar en Fira València la seua Gala Anual
València, 13 novembre 2021 – Els Salons de la Moto i la Bici de València, 2 Rodes i *VLC *Bike’s, han rendit aquesta vesprada un merescut homenatge al pilot aventurer Miquel Silvestre i a la ciclista xativina doblement campiona d’Espanya en la dècada passada Anna Sanchis. Silvestre, molt conegut per la seua faceta aventurera i per protagonitzar la sèrie d’èxit en TVE ‘Diari d’un Nòmada’ va acudir a Fira València en companyia del seu nombrós club de fans ‘*Silver *Rider Club’, en ruta directament des de Madrid fins al recinte firal. Allí, l’aventurer nascut a Dénia va departir amb els seus fans i va repassar algunes de les moltes anècdotes viscudes en els seus viatges al voltant del món a lloms de la seua ‘Grossa’, una BMW amb molts quilòmetres en les seues rodes. A continuació, precisament en l’estand que BMW Dos Rodes té en la fira, Miquel Silvestre va estar signant exemplars del seu últim llibre.

El ciclisme també va ser protagonista hui en Fira València. Així, els aficionats al ciclisme van rendir un més que merescut homenatge a la ciclista xativina Anna Sanchis, que en la dècada passada va protagonitzar el ciclisme professional femení al nostre país amb diversos campionats d’Espanya tant en ruta com en contrarellotge. Sanchis, hui dia retirada del ciclisme professional i bolcada en la seua professió mèdica i en la seua família, va rebre una placa de reconeixement del president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos.

Precisament, la *FCCV va celebrar en la vesprada de hui en Fira València i en el marc del saló de la bici *VLC *Bike’s, la seua gala anual, en la qual va premiar als ciclistes valencians més destacats en les diferents categories i que va reunir més d’un centenar d’assistents en la Sala d’actes del recinte firal.

Multitudinària segona jornada

2 Rodes i *VLC *Bike’s estan *vivendo hui una multitudinària jornada, com és habitual en els últims anys, coincidint amb la celebració en el *Circuit dels entrenaments oficials del Mundial de motociclisme. Molts són els que, una vegada finalitzats els mateixos, acudeixen a Fira València a continuar gaudint de les dues rodes. A més, el certamen està vivint una intensa jornada d’activitat comercial, en línia amb el bon moment que travessa el mercat de la moto i la bici.

Programa d’activitats

Diumenge 14 novembre

12.00 h.- Exhibició de *Stunt *by Emilio Zamora. Lloc: Pavelló 4

12.30 h.- Trial *Indoor amb els pilots *Victor Palomares i Salva Aigualit. Lloc: Distribuïdor (darrere de la zona de restauració)

12.30 h.- Trial *Bike *by *Juanda de la Penya. Lloc: Distribuïdor (darrere de la zona de restauració)

18.00 h.- Exhibició de *Stunt *by Emilio Zamora Lloc: Pavelló 4

18.30 h.- Trial *Indoor amb els pilots *Victor Palomares i Salva Aigualit. Lloc: Distribuïdor (darrere de la zona de restauració)

18.30 h.- Trial *Bike *by *Juanda de la Penya. Lloc: Distribuïdor (darrere de la zona de restauració)

11.00 a 19.00 h.- Circuit per a prova de motos i bicis elèctriques

11.00 a 19.00 h.-‘*Special *Bike *Cult‘

11.00 a 19.00 h.- Exposició de motos ‘Honda *Goldwing’

11.00 a 19.00 h.- Pantalles i zona gastronòmica

11.00 a 19.00 h.- Simulador Moto GP i X *Bike

19.00 h.- Clausura de 2 Rodes i *VLC *Bike’s

Entrades i horaris

Les fires se situaran en el Nivell 2 de Fira València amb accés directe des del Fòrum Centre i l’horari d’obertura serà d’11.00 a 20.00 hores el divendres i dissabte i d’11.00 a 19.00 hores el diumenge. Els visitants poden comprar les seues entrades de manera en línia amb un descompte de tres euros sobre el preu en taquilla. Una vegada comprada podran accedir directament al saló mostrant en el seu mòbil el codi *QR que es rebrà una vegada finalitzada la compra sense haver de guardar cues

Desplaça cap amunt