Els Salons de la Moto i la Bici reprenen la senda de l’èxit

2 Rodes i *VLC *Bike’s tanquen aquesta vesprada les seues portes amb registres pròxims a l’última edició *pre pandèmia i de 15.000 aficionats i compradors que s’han visitat Fira València.
Les nova mobilitat ve per a quedar-se i converteix a les bicis i motos elèctriques en un dels productes estrela durant tot aquest cap de setmana.
València, 14 novembre 2021 – Objectiu complit. Els Salons de la Bici i la Moto de València, 2 Rodes i *VLC *Bike’s, tanquen a les 19.00 hores d’aquesta vesprada les seues portes amb la plena satisfacció d’haver recuperat la fira per al sector després de l’aturada obligada d’un any degut a la pandèmia i en una conjuntura difícil ja que, pese al bon moment que estan travessant les vendes en el mercat de les dues rodes, la falta de components i peces estan *tensionando els terminis de fabricació de les marques i l’estoc dels distribuïdors. Alguna cosa que, malgrat que s’ha traslladat al Saló amb una oferta més ajustada que en anteriors ocasions, no ha sigut obstacle perquè el públic haja recolzat amb la seua presència els certàmens de Fira València.

I és que els aficionats i compradors han respost de manera “excel·lent” ha aquesta edició i ha demostrat “les ganes que es tenia per part de tots els aficionats a les dues rodes al retorn de la fira”, assenyala el director dels certàmens, Paco Valero. Per al màxim responsable de 2 Rodes i *VLC *Bike’s, “estem molt satisfets dels resultats dels salons, tenint en compte que el principal objectiu era recuperar la fira després de la pandèmia. Segons les estimacions i a falta encara de comptabilitzar les xifres d’aquesta vesprada, estem ja amb prop de 15.000 visites durant tot aquest cap de setmana pel que ens acostarem a les xifres de l’última edició”.

Uns números que, segons el parer de Valero, “retornen a la normalitat tots dos salons i ho situen de nou en la senda de creixement perquè en l’edició de 2022 tornem a créixer en marques i oferta, que és el que ens demanden els aficionats”.

Mobilitat sostenible

Unes altres de les conseqüències que s’extrauen de la celebració d’aquests Salons és que l’electrificació ha vingut per a quedar-se en el sector de les dues rodes. I és que l’edició d’enguany ha crescut la presència de l’oferta de motos i bicis 100% elèctriques, amb models molt atractius estèticament i que, segons apunten els propis expositors, han despertat no sols l’interés del públic sinó que han generat compres directes.

A més, la nova ubicació de tota l’oferta de bicis del Saló *VLC *Bike’s, situada en el Distribuïdor Central de Fira València i de pas obligat per a tots els assistents, han multiplicat les visites i la interacció dels visitants amb els expositors, que han ratificat el ‘boom’ que està vivint el mercat de la bicicleta, tant en els diferents models esportius com els urbans o de passeig.

Presentació a Espanya d’un nou model de *Macbor

La fira també continua sent el marc idoni per a la presentació de nous models. Un exemple d’això és el de l’ensenya *Macbor, que ha triat el Saló 2 Rodes per a presentar aquest cap de setmana el seu nou model *Eight *Mile, una *naked que es presenta en dues versions: *Eight *Mile 500 Street (STR), enfocada al seu ús en asfalt i urbà, i la més polivalent *Eight *Mile 500 Scrambler (SCR), d’indubtable aire, transgressor i aventurer. Es tracta de la presentació en exclusiva per a tota Espanya d’un model que va ser llançat al nostre país a penes fa uns dies.

Desplaça cap amunt