Hàbitat convoca una nova edició del Saló nude, plataforma per a talents emergents en disseny

• Aquest espai exclusiu entorn del disseny nacional i internacional se celebrarà en el marc de la pròxima edició de Fira Hàbitat València, del 19 al 22 de setembre.
• Un jurat compost per la periodista Teresa Herrero, els dissenyadors Xavi Calvo i Alberto Martínez i l’empresari i també dissenyador Jacobo Ventura seleccionaran als participants entre els dissenyadors nóveles, estudis, editores i galeries.

València, 3 maig 2023.- Fira Hàbitat València ha convocat una nova edició del Saló nude, el marc expositiu de trobada entre els joves dissenyadors internacionals, el sector professional de l’hàbitat (productors i distribuïdors) i la societat en general. Un escenari on descobrir tendències i explorar en les innovacions que estan tenint lloc en l’hàbitat, a través de la mirada dels nous creadors que complirà ja 19 edicions en la pròxima edició d’Hàbitat, del 19 al 22 de setembre.

La participació està oberta d’una banda a estudiants, dissenyadors-creadors internacionals emergents, així com escoles de disseny. Per un altre, a noves empreses editores i productores i galeries que presenten projectes compatibles amb l’esperit d’aquest Saló i les condicions d’aquest. Com a porta d’entrada a la indústria de l’hàbitat, podran participar tots aquells objectes i equipaments inclosos dins del món de l’hàbitat: mobiliari, il·luminació, tèxtils per a la llar, cuines, banys, revestiments ceràmics.

Terminis i presentació de projectes

Els aspirants hauran d’inscriure’s abans del pròxim 1 de juny a través de la web www.nudegeneration.com. Una vegada inscrits, els projectes hauran de remetre’s per correu entre l’1 i 8 de juny amb data límit d’arribada a les oficines de Fira València el 14 de juny. De cada projecte es presentarà el material gràfic corresponent tant dels objectes com de la seua presentació física en l’estand.

Comité de Selecció

Els treballs presentats seran avaluats posteriorment per un Comité de Selecció, format per un jurat d’experts en l’àmbit del disseny i que serà l’encarregat de valorar les qualitat i innovació de les propostes enviades. En aquesta edició, el jurat estarà format per la periodista especialitzada en l’àmbit del disseny Teresa Herrero; el dissenyador i actual director de la Fundació del Disseny de la Comunitat Valenciana, Xavi Calvo; el també dissenyador i empresari de la signatura Col·lecció Alexandra Jacobo Ventura; i el dissenyador i fundador i director creatiu en Venture Experience, Alberto Martínez. Tots ells, coordinats per la fundadora i comissària del Saló nude, María Fontes.

Una vegada realitzada la selecció, el certamen farà públic el llistat final dels participants en un saló que s’ha convertit amb el pas dels anys en l’autèntic viver del disseny espanyol. Al llarg de la seua trajectòria, pels seus estands han passat dissenyadors hui dia consagrats com Héctor Serrano, Alberto Martínez, Miguel Herranz, José Manuel Ferrero, Odosdesign, Culdesac, Stone Design, Javier Herrero, Luis Eslava, Isaac Piñeiro, EnBlanc, La Mamba – Omelette o l’holandesa Marre Moerel.

  • info
    https://www.nudegeneration.com/
    https://www.feriahabitatvalencia.com/
Desplaça cap amunt