Hygienalia 2023 ja supera en més d’un 10% l’ocupació de l’última edició

La cita d’higiene i neteja professional millora les seues expectatives a falta encara de set mesos per a la seua celebració, prevista a Madrid del 7 al 9 de novembre en el recinte firal d’IFEMA.

La fira, organitzada per Fira València, tornarà a comptar amb l’impuls de l’associació de fabricants de productes de neteja ASFEL i la de maquinària AEFEMIL.

València, 2 maig 2023.- Bones perspectives per a Hygienalia 2023. La Fira de la Neteja i Higiene Professional, Hygienalia, que celebrarà a Madrid la seua sisena edició els pròxims 7 al 9 de novembre en el recinte firal d’IFEMA, ha superat ja l’ocupació de l’última edició a falta encara de set mesos per a la seua celebració. De fet, el saló especialitzat ha depassat ja en un 11’38% l’espai expositiu ocupat en la seua última edició, segons es va apuntar recentment en l’última reunió del Comité Organitzador d’Hygienalia.

El certamen, d’aquesta manera, apuntala les expectatives positives per a la cita d’enguany després de l’èxit que va suposar l’última convocatòria de 2021, en la qual van concórrer de manera conjunta els sectors de productes i sistemes per a la neteja i higiene professional al costat de la maquinària i tecnologia, aquesta última per primera vegada de la mà de la patronal AEFIMIL. Aquesta última edició va acollir l’oferta d’un centenar d’expositors nacionals i internacionals, la visita de 6000 professionals i va ocupar més de 4000 metres quadrats bruts de superfície expositiva.

Una de les principals novetats per a l’aquesta pròxima edició de novembre serà el canvi d’ubicació respecte a l’última convocatòria -a la Casa de Camp de Madrid- i la celebració d’Hygienalia 2023 en el recinte firal d’IFEMA també a Madrid. Un context d’evolució i canvi al qual el sector sembla haver respost de manera positiva.

Comité Organitzador

En aquest sentit, el Comité Organitzador d’Hygienalia va analitzar dijous passat 20 d’abril les perspectives del certamen per a la seua pròxima edició en una reunió celebrada en Fira València i a la qual van assistir les associacions empresarials i entitats implicades en l’organització de l’esdeveniment.

Així, el Comité amb la presència dels presidents de les dues associacions que impulsen el certamen, Juan Carlos Cebriá per part de l’Associació de Fabricants Espanyols de Productes de Neteja i Higiena (ASFEL) i Antonio Albesa, per part de l’Associació Espanyola de Fabricants i Importadors de Maquinària Industrial i Neteja (AEFIMIL). A més, també van participar representants d’ARVET (Agrupació d’Empreses Exportadores Espanyoles) així com la directora del saló, Esther Cano.

Hygienalia 2023 està organitzada per Fira València i promoguda per ASFEL, Associació de Fabricants Espanyols de Productes de Neteja i Higiene, i AEFIMIL, Associació Espanyola de Fabricants i Importadors de Maquinària Industrial i Neteja. En la seua última edició, Hygienalia va acollir l’oferta de 109 signatures i marques expositores així com la visita de 6.005 professionals de 35 països de sectors del canal ‘Horeca’, la indústria alimentària, ‘facility services’, sector sanitari, indústria farmacèutica, estacions de servei o instal·lacions i equipaments públics.

+info
https://www.hygienalia.com/

Desplaça cap amunt