Dia Màgic + FIMI penja el cartell de complet en el seu 10 aniversari

La fira professional de moda de comunió i cerimònia d’àmbit internacional compleix 10 anys amb tot l’espai del certamen contractat. Dia Màgic + FIMI ha obert llista d’espera per a marques que vulguen participar en aquesta edició, que se celebra en Fira València del 12 al 14 de maig de 2023.
Dia Màgic + FIMI, l’esdeveniment més important del sector de la moda de comunió i cerimònia celebra enguany el seu desé aniversari amb una gran notícia: han penjat el cartell de complet. El pavelló s’ha omplit amb més de 110 marques, moltes d’elles líders del sector, la qual cosa confirma una vegada més la importància d’aquesta fira a nivell nacional i internacional.
L’èxit de la fira ha sigut tal que s’ha obert una llista d’espera per a aquelles marques que vulguen tindre l’oportunitat de presentar els seus productes en aquest important certamen professional.
Compradors de més de 20 països
Dia Màgic + FIMI és molt més que una fira, és el punt de trobada al qual assistiran compradors de més de 20 països. Professionals d’Irlanda, Bèlgica, EE. UU, Portugal, Itàlia, França, Mèxic, l’Equador, Puerto Rico o Panamà, entre molts altres, tindran l’oportunitat de descobrir les últimes tendències en moda infantil, de comunió i cerimònia, i d’establir contactes amb les marques més destacades del sector.
“Aquesta contínua internacionalització de Dia Màgic by FIMI i FIMI primavera/estiu és possible gràcies al treball de Dia Màgic + FIMI i ASEPRI, en col·laboració amb l’IVACE i Cambra de Comerç de València”, assegura Alicia Gimeno, directora del certamen. “A ells s’han sumat els expositors que han proposat a diferents candidats VIP. El treballar tots en la mateixa direcció ha provocat que siga l’edició més internacional de la història”, afig.
Una desfilada de moda únic
En 2023 torna Passeig Màgic, una passarel·la única en la qual signatures líders de moda de cerimònia i comunió mostraran a professionals i a mitjans de comunicació les seues propostes, guardades acuradament durant tota la temporada i revelades en directe enfront d’un públic especialitzat.
Les signatures més destacades del sector de la moda de comunió i cerimònia, com Amaya Fashion For Kids, Beatriz Montero, Crisby’s, Javilar, La Infantita, Lilus, Marla, Mimilú i Mon Air, mostraran en viu les seues noves col·leccions durant la passarel·la Passeig Màgic, que es caracteritzen per l’artesania, el disseny, els acabats, el patronatge i els teixits, diferents i inoblidables.
Amb Passeig Màgic, les marques participants tenen una plataforma única per a mostrar les seues novetats i tendències al públic més exigent del sector de la moda infantil, la qual cosa representa una gran oportunitat per a aquelles signatures que vulguen destacar i ampliar la seua presència en el mercat nacional i internacional.
“Passeig Màgic és una oportunitat única perquè els compradors i la premsa especialitzada coneguen de primera mà les últimes tendències i novetats del sector, i apreciar el valor afegit del “made in Spain”, tant en disseny com en patronatge i selecció de teixits”, revela la directora del certamen. “Estem orgullosos que aquesta desfilada estiga tan valorat en el retail nacional i en països europeus, llatinoamericans i àrabs”, apunta, assegurant que les desfilades són una excel·lent manera de mesurar l’acceptació de dissenys i la qualitat del producte espanyol en el mercat internacional.
Durant les desfilades es podrà veure l’outfit complet de cada col·lecció, la qual cosa permetrà apreciar tots els detalls i característiques de cada peça. “Estem segurs que aquesta edició de Dia Màgic + FIMI serà un èxit rotund”.

Desplaça cap amunt