Èxit de visitants en l’equador del “València Boat Show”

Prop de 6.000 persones van visitar l’esdeveniment en la jornada del dissabte
• Passejos en veler, xarrades, concerts i exhibicions d’esports nàutics s’uneixen a l’exposició d’embarcacions, productes i serveis que ofereixen mar per a tots els públics

Fes clic en les imatges per a descarregar-les.

València, 30 d’octubre de 2022. –
El “València Boat Show” , saló nàutic valencià, arriba al seu equador amb una gran resposta per part dels visitants, que ahir dissabte van ser un total de 5740 i hui diumenge ja havien superat els 3.000 abans de les 14.00 hores.

El saló nàutic valencià reuneix fins dimarts que ve en La Marina de València una àmplia oferta d’embarcacions noves, motors, accessoris i serveis nàutics, així com un programa d’activitats nàutiques i d’oci per a tots els públics.

Llançament dels nous First 44 i Excess 14
Entre les novetats a flotació, el certamen va acollir ahir l’esdeveniment de llançament del nou Beneteau First 44, veler de la casa francesa que distribueix SportNautic, així com de l’Excess 14, un catamarà de la línia més jove de Beneteau que està nominada al prestigiós premi European Yacht of the Year en la categoria de ‘Multibucs Ràpids’ i del menorquí Tauró, equipat amb un motor 100% elèctric.

Altres novetats de 2023 que reuneix el València Boat Xou enguany són l’Hanse 510, presentat per Marina Estrella, el Nuva M6 de la drassana barcelonina Nuva Yachts i el Sessa C48, última estrena de la reconeguda marca de de motor Sessa Marine, que exposa Windward Yacht Services.

La innovació, protagonista
Les solucions innovadores i startups tenen al València Boat Xou un excel·lent espai de difusió. Hui diumenge, Espai La Marina de València ha celebrat una nova trobada de World Design Generation, una iniciativa impulsada per València Capital Mundial del Disseny 2022 i La Marina de València amb la finalitat de donar veu i visibilitat a joves talents en tots els camps de l’art i el disseny.

En aquesta ocasió el col·loqui ha tractat precisament sobre innovació, disseny i nàutica, amb la participació de Santi Corell, CEO de SEArch, una plataforma que ofereix als navegants la disponibilitat d’amarraments en temps real, automatitzant els processos de reserva, i Miguel Ángel Sánchez Díaz, CEO de Proteus, empresa que ha desenvolupat un revolucionari dispositiu de salvament amb autopropulsió i ràdio amb altaveu que permet alertar al banyista, donar instruccions a una víctima o funcionar com una sort de llitera sobre la mar per a transportar a una persona tombada sobre ella.

Per part seua, Boat Control and Services ha oferit una demostració del seu joystick que permet controlar l’embarcació sense necessitat d’estar en el lloc de govern, el que ofereix al patró lliberteu de moviments per a realitzar comprovacions i ajustos sense perdre el control del vaixell.

Activitats d’oci per a tots els públics
El “València Boat Show”, no sols reuneix aquests dies en La Marina de València les últimes novetats nàutiques, sinó que també és l’escenari perfecte per a viure la mar de prop animant-se a practicar classes de SUP, fer eixides en veler o moto d’aigua o acostar-se a conéixer en primera persona el sorprenent patruller Formentor i el cazaminas Segura de l’Armada Espanyola.

Desplaça cap amunt