Espacio Cocina SICI es prepara per a una edició multitudinària

La cita professional de moble i equipament per a la cuina se celebrarà la setmana vinent del 20 la 23 de setembre per primera vegada al costat de Feria Hábitat Valencia i Home Tèxtils Premium by Textilhogar en una convocatòria que reunirà més de mil signatures i marques expositores.

Espai Cuina SICI ocuparà més de 10.000 metres quadrats del N3P4 i una oferta de 118 signatures i marques que avançaran les cuines del futur.

El certamen ha preparat un intens programa d’activitats paral·leles amb conferències, exposicions i taules redones entorn de la Plaça Cuina i la iniciativa KM0.

València, 14 setembre 2022.- Tot a punt per a una edició molt especial de Espacio Cocina SICI. La cita de referència per al sector professional espanyol de mobiliari i equipament per a la cuina celebra la setmana vinent en Fira València des del dimarts 20 al divendres 23 de setembre la seua quarta edició, per primera vegada, al setembre i al costat del gran certamen del moble Fira Hàbitat València i la cita especialitzada en tèxtils per a la llar, Home Tèxtils Premium by Textilhogar.

Amb això, el sector de la cuina estableix unes sinergies úniques entorn del canal de distribució de la llar i la prescripció per a conformar la primera fita d’aquesta convocatòria, en aconseguir reunir una potent oferta conjunta dels tres certàmens pròxima al miler de signatures i marques nacionals i internacionals en una superfície expositiva de més de 90.000 metres quadrats. Una gran oferta amb un enorme poder de convocatòria per als milers de professionals de tots els sectors de l’hàbitat convocats, entre ells els prop de 3000 compradors de primer nivell convidats procedents de més de 60 països.

Pavelló temàtic de la cuina

D’entre tota l’àmplia i variada oferta, el sector de la cuina disposarà dels més de 10.000 metres quadrats disponibles del pavelló N3P4 del Nivell 3 de Feria Valencia, just al costat de la zona de disseny d’Hàbitat i enfront del pavelló tèxtil. Allí, es concentrarà una oferta molt seleccionada i de qualitat corresponent a 118 signatures i marques europees que mostraran les seues últimes col·leccions i propostes tant en mobiliari com en parament, accessoris, cadires o taules per a la cuina, encastes, revestiments, superfícies de treball, marbres o aixeteria… Un espai únic que torna amb les més altes expectatives després de celebrar la seua última edició en 2019, en aquella ocasió encara al costat de Cevisama.

A la recerca de la cuina del futur

Al costat del caràcter purament comercial de la fira, Espacio Cocina SICI també ha preparat un intens programa d’activitats paral·leles estructurat entorn de la nova zona d’innovació, ‘KM0’, destinada a mostrar els avanços i les últimes tendències dels proveïdors del sector de la cuina. Allí, se situarà la denominada ‘Plaza Cocina’, un gran escenari on tots els dies de fira se succeiran diverses conferències i presentacions de producte.

Destaca, en aquest sentit, els monogràfics organitzats pel portal especialitzat Focus Pedra entorn del sector del marbre i els nous reptes de la distribució. A més, la Plaça Cuina també acollirà l’esperada ponència del ‘youtuber’ i especialista en Xarxes Socials Dani Colino, que mostrarà com poden treballar les xarxes socials de manera estratègica per a l’empresa.

D’altra banda, de la mà de l’AMC, entitat impulsora de la fira al costat de Fira València, es presentarà l’exposició ‘Trilogia by AMC: Visió prospectiva de la cuina futura’, que, en el marc de València World Design Capital 2022, mostrarà tres propostes amb estils diferents, englobades per un concepte únic: la cuina com a lloc social de trobada en les nostres llars. En aquesta iniciativa han participat amb les seues propostes més innovadores les signatures Mobalco, Hitaloy el conglomerat Home Design Hub format per Antalia, Pando, Cosentino i Latorre.

Tot això es complementa amb les activitats pròpies dels expositors i que ompliran la fira de ‘showcookings’ i presentacions especials. Tot això està ja disponible en https://espaciococina.feriavalencia.com/agenda-de-actividades-2022/

  • info
    https://espaciococina.feriavalencia.com/
Scroll to Top