El Valencia Boat Show confirma l’ocupació del 98% del seu espai expositiu 

El saló registra un 20% d’expositors nous.

Les grans marques no faltaran a la cita valenciana amb les últimes novetats del sector.

València, 23 de setembre de 2022. – A poc més d’un mes per al tret d’eixida, el Valencia Boat Show es troba pràcticament al complet, amb un 98% de l’espai expositiu ja complet. El certamen, que se celebra del 28 d’octubre a l’1 en La Marina de València, comptarà amb un total de 38.000 m² d’exposició en sec, envoltats per una làmina d’aigua per a les embarcacions a flotació i activitats nàutiques. La possibilitat de provar les embarcacions a flotació suposa un potent al·licient tant per als expositors com per als potencials compradors que visiten el certamen.

Un 20% d’expositors nous
El saló nàutic valencià compta amb un 20% d’expositors que debuten en el certamen, i se sumen a les marques habituals. Aquest increment pot ser degut a la consolidació de l’esdeveniment en el calendari nacional, i a l’entrada Fira València a l’organització, al costat de la Marina de València i amb l’impuls de la Unió d’Empreses Nàutiques.

Les grans marques del sector, com a Azimut, Beneteau, Dufour, Hanse, Jeanneau, D’Antonio Yachts, Pardo Yachts o X Yachts no faltaran a la cita valenciana, que comptarà amb una zona dedicada als catamarans, en la qual els visitants podran trobar signatures com Aquila, Bali, Excess o Lagoon.

Entre les noves incorporacions a la fira valenciana, està l’empresa Windward Yacht Services, que presentarà les novetats de la reconeguda marca d’embarcacions de motor Sessa Marine, i tres unitats d’Aquila Power Catamarans, entre les quals destaca l’Aquila 54, que és novetat i primícia a Espanya. També s’estrena en el certamen Valmar Yachts, que presentarà una selecció d’embarcacions de la marca Alfastreet per primera vegada importats a Espanya; així com Recrea Group, que exposa en primícia les veles Aira 22 day o Viltec, que donarà a conéixer les seues eco-torretes de servei intel·ligent per a ports i càmpings.

“Després de l’èxit de l’any passat, enguany els expositors han respost de forma molt positiva. València és una ciutat assequible per grandària i molt ben comunicada, i el nostre saló ofereix una immillorable relació qualitat – preu, i s’ha confirmat com un saló de decisió i compra”, assegura Eduardo Gil, director del Valencia Boat Show.

El Valencia Boat Show comptarà amb tres zones diferenciades, en funció del nivell d’experiència nàutica de l’usuari, que generaran un recorregut únic per a conéixer totes les opcions dels esports de mar. La primera zona “Descobreix la nàutica”, d’accés gratuït, serà una primera presa de contacte amb el sector, a través d’empreses de roba i accessoris, lloguer d’embarcacions, ports, marines i destinacions turístiques. “Viu la nàutica”, també amb entrada lliure, agruparà les empreses d’activitats nàutiques, experiències turístiques, pesca i una selecció d’embarcacions de xicoteta eslora. Finalment, l’única zona amb accés de pagament o mitjançant invitació serà l’anomenada “Passió per la nàutica”, una zona dedicada a l’exposició d’embarcacions noves, motors, electrònica, serveis i manteniment, amb accés directe a la mar. Un espai de treball amb làmina d’aigua pensat per als professionals, i enfocat al visitant coneixedor i usuari de la nàutica i al professional del sector.

“La Marina de València s’ha convertit en els últims anys en un pol d’atracció de talent i innovació per al sector nàutic. Comptem amb empreses molt capdavanteres en la dàrsena històrica que estan desenvolupant solucions realment innovadores. A més, enguany celebrem l’haver aconseguit el 100% d’ocupació d’amarraments per a la temporada d’hivern. Tot això demostra que La Marina de València està en constant creixement, la qual cosa es reflecteix també en l’èxit any rere any del València Boat Xou, que és el nostre millor aparador en el sector”, assegura Vicent Llorens, director general de la Marina de València.

Desplaça cap amunt