BABYKIDSPAIN + FIMI ES PREPARA PER SORPRENDRE de l’27 a el 29 de gener de 2022

L’esdeveniment obrirà les seves portes de dijous a dissabte per facilitar la visita dels professionals de sector de la moda, calçat, puericultura i productes afins procedents de tot el món.
València, 21 de juliol de 2021.- BABYKID SPAIN + FIMI, l’esdeveniment professional que aglutina al seu aparador la major oferta comercial de l’univers de la infància, moda infantil i teen, calçat, puericultura i productes afins, obrirà les portes a Fira València de l’27 a l’29 de gener.

L’esdeveniment, coorganitzat per ASEPRI i Fira València, marca les seves dates al calendari de grans cites internacionals especialitzades en l’univers de la infància amb l’objectiu, en la seva segona edició, de créixer en oferta i mantenir el seu lideratge després de la bona acollida del seu estrena en què van participar un total de 350 marques nacionals i estrangeres i més de 6.000 compradors procedents de 12 països.

Un esdeveniment dissenyat per al negoci en un ambient ressò & enjoy

Babykid Spain + FIMI manté el seu objectiu de plantejar un escenari en el qual les marques participants i punts de venda siguin els protagonistes. Així comença la seva comercialització transmetent il·lusió i sumant. A més de transport i passeig; mobiliari i decoració; puericultura lleugera i tècnica; iniciació, desenvolupament i joguines; canastreta i tèxtils; moda infantil i teen; calçat; complements i productes afins i parafarmàcia, obre el seu aparador a nous sectors relacionats amb l’univers de la infància.

Babykid Spain + FIMI vol consolidar-se com l’esdeveniment a què ningú vol faltar, ni oferta ni demanda. En aquest sentit, l’esdeveniment vol facilitar la visita de compradors procedents dels mercats objectiu de les marques participants amb una potent campanya d’invitació de compradors nacionals i estrangers. Per aconseguir els màxims resultats es va a treballar intensament amb ICEX i IVACE.

En definitiva, un esdeveniment diferent i innovador en què el negoci, l’experiència, les noves idees, el networking puguin desenvolupar-se en un ambient “eco & enjoy” cuidant cada detall, amb espais que possibilitin una visita còmoda i garanteixin la seguretat de tots .

En aquest sentit, Babykid Spain + FIMI vol mimar als seus protagonistes oferint un servei de càtering gratuït a marques expositores i compradors, ambients destinats a la cura dels més petits o espais de relax. I a més, cada jornada finalitzarà amb un “Tardeo-Party” en el fòrum d’accés amb “demà més i millor”, un espai de trobada en què comentar la jornada amb música en directe i un desitjable piscolabis.

Propostes que potencien la innovació i la creativitat

Babykid Spain + FIMI reforça la visibilitat de les marques participants generant espais que potenciïn i donin suport a la innovació i la creativitat.

Compradors i marques participants iniciaran el recorregut de l’esdeveniment per Skyline, un espai expositiu que reunirà les novetats de major interès per la seva innovació en tecnologia, materials o disseny de la mà de marques de puericultura. Skyline es perfila com un espai demo-explicatiu en el qual el comprador podrà conèixer el perquè de la presentació de producte.

D’altra banda, FIMI KIDS FASHION WEEK es renova amb una agenda de desfilades oberta a les firmes més rellevants de l’panorama internacional i generant nous escenaris de moda infantil, teen, calçat i complements. Dins de la setmana de la moda també tindrà el seu espai, NUDITOS, els professionals de el futur, els estudiants de moda. NUDITOS, es consolida com una iniciativa que persegueix obrir ponts d’unió entre els joves talents i les marques ja consolidades.

Més informació: www.fimi.es / www.babykidspain.com

Scroll to Top