Funermostra 2021 reforça la seva internacionalitat amb la visita de compradors europeus i llatinoamericans

El certamen de el sector funerari (20-22 octubre) comptarà amb el suport de IVACE per garantir la presència de compradors internacionals.

València, 19 Juliol 2021.- Una fira més internacional. La propera edició de Funermostra, la Fira Internacional de Productes i Serveis Funeraris, que celebrarà la seva pròxima edició de l’20 a l’22 d’octubre a Fira València, reforçarà el seu perfil internacional amb la presència de compradors d’aquells mercats més interessants per als expositors de l’certamen.

Es tracta d’una iniciativa que persegueix facilitar als expositors de Funermostra interactuar amb una selecció de compradors internacionals interessats en establir llaços comercials amb empreses que operen en el mercat espanyol.

La directora general d’internacionalització, Mª Dolores Parra, ha donat el vistiplau a la iniciativa, destacant davant els representants de Funermostra i Fira València, l’oportunitat que suposa celebrar aquest tipus de missions inverses ja que les empreses tenen accés a interessants contactes a la Comunitat Valenciana, a través d’Funermostra.

En aquest sentit, està previst que a València acudeixin professionals europeus de mercats com Alemanya, Holanda o el Regne Unit a través de la EFFS (European Federation of Funeral Services). A més, Funermostra també és punt de trobada i pont amb el mercat llatinoamericà, des del qual procediran diverses missions comercials de països com Costa Rica i Mèxic.

Per a això, el certamen líder al nostre país per al sector funerari comptarà amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, a través d’IVACE, en un impuls més per a la internacionalització dels certàmens de Fira València i dels sectors presents en els mateixos.

Un certamen internacional

En Funermostra estaran representades totes les grans empreses i associacions de el sector a Espanya i en altres països, fonamentalment Portugal, Itàlia o França, configurant un aparador comercial de primer nivell. També hi haurà firmes procedents del Regne Unit, Mèxic, Argentina, Polònia, Ucraïna, Holanda i Dinamarca de tot el relacionats amb el negoci funerari.

Funermostra està preparant en col·laboració amb l’Associació Nacional de Serveis Funeraris, Panasef, un complet programa d’activitats paral·leles que tindran lloc tant al certamen com a la ciutat de València.

Cal recordar el caràcter internacional d’un certamen com Funermostra, que se celebra amb periodicitat biennal des de fa al voltant de 30 anys i té el reconeixement de Fira internacional pel Ministeri d’Indústria, sent una marca associada a nivell mundial a el sector funerari espanyol.

Desplaça cap amunt