BabyKid Spain + FIMI creix i duplica la superfície expositiva

La fira internacional de l’univers de la infància que uneix puericultura i moda infantil i juvenil creix exponencialment i passa a tindre més superfície expositiva: d’un pavelló a dos.

Quasi 400 marques, entre les quals es troben grans signatures de puericultura i moda ja han confirmat la seua assistència a BKS + FIMI, que se celebrarà del 26 al 28 de gener de 2023.

València, 30 de novembre 2022.- BabyKid Spain + FIMI ja duplica el seu espai expositiu de cara a la seua pròxima edició, que se celebrarà del 26 al 28 de gener de 2023. “Sabíem que anàvem a créixer, però doblegar la nostra superfície i créixer en marques és una cosa que ja supera les expectatives”, assegura Alicia Gimeno, directora del certamen.
Amb aquests números sobre la taula, BKS + FIMI ja augura el seu èxit en l’edició de 2023 i es reafirma com un esdeveniment internacional únic en el sector per les sinergies que el componen, que engloba a tot l’univers de la infància. Tant és així que entorn de 400 marques ja han confirmat la seua participació, entre les quals es troben grans signatures de moda, puericultura, calçat o complements.
A dos mesos d’inaugurar la fira les marques confirmades de puericultura són, entre altres, Jane, Be Cool, Cybex, Chicco, Foppapedretti, Inglesina, Peg Peregó Béaba, Arrue, Suavinex i Micuna. En joguet Top Toys, Juratoys i Dractoys entre altres. En moda infantil Foque, Sardón, Cassoleta, Babybol, Nanos, Pa amb Xocolate, Tutto Piccolo, PAZ Rodríguez, Play Up i en calçat infantil Va criar’s Cuquito, Caminet, Conguitos, Igor, Pisamonas, Ria Menorca i Biomecanics. A més, grans distribuïdors del sector com a Bebé Rebel, Tallytate, Bestioles Atrevides, La teua Tete, Independent Màrqueting i Accoms estaran també presents. Aquestes són només alguna de les marques que participaran en aquesta edició que cada any creix i es consolida.
D’aquesta manera, BabyKid Spain + FIMI, que torna a repetir les dates de dijous a dissabte (26-28 de gener 2023), desplegarà un potent aparador comercial de la mà d’Asepri (Associació Espanyola de Productes de la Infància), entitat coorganitzadora d’aquest certamen al costat de Fira València. Un esdeveniment al qual ja han confirmat la seua assistència les botigues espanyoles més capdavanteres de moda infantil i puericultura.
Totes dues institucions crearan un esdeveniment professional únic en el qual no sols hi haurà zona d’exposició sinó també activitats i iniciatives pensades per a mostrar el millor de la moda i la puericultura. Per exemple, se celebrarà el primer shooting de la temporada, es treballarà a posar en marxa les passarel·les de moda i puericultura i es posarà a la disposició dels visitants una plataforma on les marques presentaran els productes més innovadors, més sostenibles i impressionants en matèria de disseny.
A més, BKS + FIMI comptarà un any més amb una potentíssima campanya de compradors internacionals VIP i mitjans de premsa de la mà d’IVACE, ICEX i Feria Valencia.

Scroll to Top