LLa dues rodes, gastronomia, la indústria de l’oci familiar, el networking internacional i el manga, protagonistes en un intens novembre de Feria Valencia

Feria Valencia ha reunit al llarg del passat mes de novembre una àmplia oferta industrial, d’oci i de negocis durant el mes de novembre. Motocicletes, gastronomia, la indústria de l’oci familiar, el networking internacional i l’oci han sigut les diferents posades en escena d’aquesta gran oferta. L’activitat va arrancar amb la fira 2 Rodes, que va atraure a Fira València a més de 20.000 visitants que van acudir a conéixer l’últim en el mercat de les motocicletes i les bicicletes. Aquestes xifres, que suposen un increment del 30% respecte a l’any anterior, van permetre al president del Saló, l’empresari valencià Miquel Juan, assegurar que el Saló 2 Rodes 2022 “ha sigut un rotund èxit” per la gran assistència de visitants i “pel notable increment de la xifra de negoci dels expositors”.

A més, l’edició d’aquest any del Saló 2 Rodes s’ha consolidat com el complement perfecte per a un cap de setmana de protagonisme motero amb la celebració en el Circuit de la Comunitat Valenciana de l’última prova del Mundial de Motociclisme. Així, han sigut milers els aficionats arribats de tota Espanya els que han acudit tots els dies i a la finalització dels entrenaments a continuar gaudint de la festa motera en Fira València. Per part seua, el Centre d’Esdeveniments de Feria Valencia va ser l’escenari de la Gala Anual de Premis de MotoGP amb la presència dels pilots guanyadors en les respectives categories.

Per part seua, Mediterranea Gastrònoma va celebrar l’edició més multitudinària de la seua història, amb més de 18.000 visitants. El públic professional va inundar durant tres dies Mediterrània Gastrònoma, la fira gastronòmica líder del sector, que ha acollit durant tres dies xarres, showcookings i demostracions amb els grans referents davant milers de visitants. “Tots els objectius s’han complit en aquesta edició: més superfície, més expositors, més ponents i més visitants”.

El 24 de novembre va tancar les seues portes Induferias + Hinchalia, amb una gran satisfacció pel negoci generat en els tres dies de celebració. En paraules del seu president, José Manuel Vidal, “el 90% de les signatures expositores han complit els seus objectius de venda. Hem treballat més que en l’última edició que va tindre lloc en 2019. Estic convençut que la majoria d’ells repetiran en la pròxima convocatòria”

En el terreny dels esdeveniments, Fira València va albergar la setena edició del Go Global, esdeveniment de referència per a l’impuls de la internacionalització de les pimes valencianes. El congrés va comptar amb més de 1.200 pimes i empreses valencianes inscrites que es van interessar pels continguts proposats en aquesta edició i per la possibilitat de tancar entrevistes amb signatures importadores internacionals i personal expert de la Xarxa Exterior d’Ivace Internacional. En total, es van concertar més de 850 entrevistes que han permés a les empreses obtindre més informació sobre altres mercats i fins i tot oferir els seus productes a importadors.

L’últim esdeveniment del mes va ser una nova edició del Saló del Manga que va reunir en les instal·lacions de Fira València a milers d’aficionats per a gaudir de tallers d’origami i d’introducció a la cultura japonesa, concerts i actuacions musicals, signatures de llibres, jocs i fins i tot concursos.

L’activitat no cessa en Fira València en un intens cap d’any que arrancarà amb la celebració de la Fira de l’Automòbil de València al costat de l’exposició de clàssics i col·leccionisme València Motor Classic i que continuarà amb les trobades d’oci i joc DreamHack i AirSoft Encounter, la trobada anual Expocanina per a finalitzar amb l’esperat retrobament amb Expojove, que enguany incorpora l’oci tecnològic a través d’Univers Tech.

Desplaça cap amunt