La pròxima edició de Nutraceuticals Europe – Summit & Expo se celebrarà a Barcelona

La cinquena edició de la cita internacional per a la indústria d’ingredients funcionals, novell *foods i producte final se celebrarà els pròxims 2 i 3 de febrer en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

València, 24 novembre 2021.- Torna Nutraceuticals Europe – Summit & Expo 2022. L’esdeveniment internacional per a la indústria d’ingredients funcionals, novell foods i producte final més important d’Espanya, torna al calendari firal l’any vinent en una nova ubicació: el Centre de Convencions Internacional de Barcelona i en unes noves dates ja confirmades, els pròxims 2 i 3 de novembre.

D’aquesta manera, aquesta cita clau per a una indústria en expansió i amb una clara vocació d’innovació, confirma el seu retorn al cap d’un any d’absència a causa de la pandèmia. De fet, l’última edició celebrada a principis de març de 2020 va suposar l’últim gran esdeveniment firal que es va celebrar al nostre país abans de l’esclat de la pandèmia.

Ara, amb una situació molt més normalitzada i amb l’impuls del propi sector, amb ganes de retrobar-se i mostrar al mercat les seues últimes novetats i innovacions, torna a convocar-se Nutraceuticals Europe – Summit & Expo 2022. I ho fa en la seua doble versió: exposició comercial i esdeveniment congressual.

En aquest sentit, el certamen reunirà una àmplia oferta de signatures capdavanteres en tecnologia i serveis per als fabricants i professionals de recerca i desenvolupament de productes acabats nutracéuticos, aliments i begudes funcionals, suplements dietètics, productes dietètics, complements alimentosos, productes farmacèutics, nutrició esportiva, alimentació animal, productes *nutracéuticos, *nutricosméticos o productes cosmètics funcionals, entre altres sectors.

A més, també reuneix un perfil d’expositors de productes i distribuïdors d’ingredients funcionals, novell foods o nanomaterials; a més de laboratoris cosmètics i farmacèutics.

Un perfil de visitant altament professional

Per part seua, els visitants i congressistes de Nutraceuticals Europe són fabricadors de productes nutracéuticos, dietètics, farmacèutics, cosmètics i alimentació i begudes en general, distribuïdors, majoristes, professionals de recerca i desenvolupament o científics, entre altres. I és que el certamen suposa un alt poder de convocatòria per a segments com a empreses fabricadores d’alimentació i begudes, fabricadores d’alimentació i begudes en general, fabricadores de productes dietètics i complements alimentosos, alimentació infantil, nutrició esportiva, alimentació animal, laboratoris farmacèutics, fabricadors de productes farmacèutics, laboratoris cosmètics, fabricadors de productes cosmètics, distribuïdors d’ingredients *nutracéuticos, majoristes d’ingredients *nutracéuticos.

Nutraceuticals Europe – SUMMIT EXPO 2022 compta amb la participació i suport de les principals associacions nacionals i internacionals del sector nutracéutico i ofereix un punt de trobada on ciència i negoci tornaran a ser els principals protagonistes.

+info
https://www.nutraceuticalseurope.com/

Desplaça cap amunt