El preregistre de visitants per a Cevisama 2022 augmenta un 25%

• El comité organitzador del certamen s’ha reunit hui en Fira València i ha comptat amb la participació de la Conselleria de Economia
València, 11 de març de 2022.- Cevisama avança en els seus preparatius per a l’edició que se celebrarà del 13 al 17 de juny en Fira València. Els visitants, tant nacionals com internacionals, estan mostrant un suport contundent a la convocatòria pese al difícil context econòmic.

De fet, en aquests moments el certamen té confirmada l’assistència de 300 grans grups de distribució de ceràmica procedents, a més del mercat nacional, de 45 països, entre ells de mercats estratègics com França, Alemanya, el Regne Unit, els Estats Units i el Canadà.

Així mateix, el preregistre de visitants professionals mostra igualment dades contundents. Hui dia la inscripció de compradors i prescriptores ha crescut un 25% en comparació amb l’edició de 2020. L’excel·lent resposta de la demanda és un dels punts forts de la pròxima cita de juny.

En aquest sentit, el comité organitzador de Cevisama s’ha reunit hui en Fira València per a analitzar el context econòmic i la situació concreta que travessa el sector ceràmic, que constitueix un dels seus pilars expositius i que està patint una crisi energètica empitjorada després de la invasió russa d’Ucraïna. La directora de Cevisama, Carmen Álvarez, ha subratllat que l’organització estarà atenta a l’evolució de les excepcionals circumstàncies que afecten la indústria ceràmica, “recolzant en tot moment, com hem fet sempre, als nostres clients”.

Al comité, en el qual estan representats empresaris dels diferents sectors, han assistit el sotssecretari de la Conselleria d’Economia Sostenible, Natxo Costa, i la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, i tots dos han mostrat el total suport de l’Administració autonòmica a les empreses i al certamen.

Desplaça cap amunt