info@feriavalencia.com (+34) 96 386 12 00
Organitzeu el vostre esdeveniment amb nosaltres
19
PAVELLONS
48
SALES
3
AUDITORIS
3000
PLACES PÀRQUING

PROXIMS ESDEVENIMENTS / Calendari d'esdeveniments de Fira València

COM S’ARRIBA A FIRA VALÈNCIA? / Vingueu a conéixer-nos

Cotxe/pàrquing
Avió
Tren
Bus
Metro/Tranvia

ÚLTIMES NOTÍCIES / Tot sobre els nostres esdeveniments

Ver más

NEWSLETTER / Mantín-te informat sobre l'últim dels esdeveniments i el sector


Usted consiente, a través de la marcación de la presente casilla, al tratamiento de sus datos con las finalidades descritas en la Política de Privacidady acepta las condiciones legales.

Usted declara, a través de la marcación de la presente casilla, bajo su propia responsabilidad, tener cumplidos los catorce años de edad, respondiendo de manera exclusiva y personal de la veracidad de dicha declaración y asumiendo, por ende, las posibles responsabilidades legales al respecto.

Usted consiente, a través de la marcación de la presente casilla, para la recepción de comunicaciones comerciales y de cortesía relacionadas con nuestra entidad a través del teléfono, correo postal ordinario, fax, correo electrónico o medios de comunicación electrónica equivalentes.

HEU D’ORGANITZAR UN ESDEVENIMENT? / Deixeu-vos assessorar pels nostres experts

Conteu-nos el vostre projecte i nosaltres li donarem el valor i la visibilitat que el vostre esdeveniment es mereix. Facilitem la gestió dels vostres esdeveniments, per a fer-vos-ho més fàcil.

Vos oferim els nostres anys d’experiència en la preparació, el muntatge i la celebració de qualsevol tipus d’esdeveniment.

Disposem de tots els serveis necessaris per a qualsevol tipus d’esdeveniment

 

Pie Feria