Portes obertes de la Fira de l’Automòbil fins demà

Les marques i concessionaris apuren les seues millors ofertes i descomptes en els dos últims dies de la Fira de l’Automòbil. Compradors i aficionats aprofiten el Pont de Desembre per a optar per Fira València davant la previsió de pluges.

La Fira està rebent la visita de rostres coneguts com el popular cantant que fusiona flamenc i reggaetón, Nyno Vargas.

València, 5 de desembre 2022.- Últims dies per a trobar les millors ofertes de la Fira de l’Automòbil de València. El saló de Fira València manté les seues portes obertes al llarg del dia de hui i fins demà dimarts 6 de desembre, en una convocatòria que està reunint des de divendres passat un estoc de més de 4000 vehicles a la venda procedents dels 102 expositors directes i 34 marques oficials que són presents en la Fira. La cita, que s’ha consolidat com el saló de l’automoció més gran que s’ha celebrat enguany al nostre país, celebra hui la seua penúltima jornada en un ambient de negoci i en el qual el bon nombre de compradors que ha acudit a la Fira està aprofitant les nombroses ofertes i descomptes que les marques i concessionaris presents estan llançant.

En aquest sentit, la gran oferta present en la Fira del vehicle d’ocasió, seminuevo, gerència i km 0 està sent un dels grans protagonistes del saló i una de les opcions majoritàries dels compradors, atrets especialment per la disponibilitat immediata d’aquestes unitats en contraposició als problemes que el sector ha patit en els últims mesos per la falta de components. En Fira València, per exemple, s’han disposat més de 30.000 metres quadrats de superfície expositiva destinada a aquest segment.

D’altra banda, les opcions híbrides i elèctriques són les que estan protagonitzant l’oferta de vehicle nou, amb llançaments destacats com us nous KIA e-Niro 100% elèctric, el KIA Sportage o el KIA EV-; igual que el nou Range Rover Sport o el nou Opel Grandland i Astra Híbrid, guardonat recentment com a ‘Volant d’Or’ a Alemanya. En aquest apartat també destacada Nissan amb els seus nous models electrificats com l’Ariya 100% elèctric, el XTrail i Qashqai e-Power i el nou Juke Híbrid; o Mazda, amb el seu CX60, primer SUV amb tecnologia híbrida endollable, un segment pel qual també aposta Volvo amb el seu ‘crossover’ elèctric C40. Marques com Renault, mentrestant, presenten com a novetat la nova versió del Megane i Austral mentre que Hyundai proposarà el seu nou Tucson NLine 30 aniversari i l’elèctric IONIQ 5, triat ‘Millor Cotxe de l’Any 2022’.

Visita de Nyno Vargas

D’altra banda, el certamen també atrau a personatges públics amants de les quatre rodes. És el cas del popular cantant que fusiona flamenc i reggaetón Nyno Vargas, que no ha volgut perdre’s la Fira de l’Automòbil i informar-se de les últimes novetats del sector. Vargas, que ha sigut Disc d’Or amb el seu últim treball, es va quedar especialment corprés dels dos superdeportivos que l’escuderia valenciana Spania GTA té exposats en el Distribuïdor Central de Fira València.

Desplaça cap amunt