2 Ruedas posarà a la venda prop d’un miler de motos i bicis en Feria Valencia

El Saló de la Moto i la Bici de València amplia la seua oferta amb la incorporació d’ensenyes com Yamaha i Indian i la forta presència de vehicles elèctrics.

València, 17 octubre 2022.-Tot a punt per a 2 Ruedad 2022. El Saló de la Moto i la Bici obrirà les seues portes divendres que ve 4 de novembre en Feria Valencia amb un aparador i ofertes que torna a la dinàmica prèvia a la pandèmia. De fet, segons les últimes estimacions de l’organització, es preveu que l’oferta global de motos i bicis que es posaran a la venda durant el cap de setmana aconseguisca el miler d’unitats, motivades especialment pel retorn a l’aparador firal de marques com Yamaha i Indian i la incorporació de vehicles elèctrics, al fil de les noves tendències entorn de la mobilitat sostenible.

En aquest sentit, són ja 102 les empreses i marques del sector moto i bici que han confirmat la seua participació en el Salón 2 Rueda, la qual cosa aferma a la cita de Fira València com la major convocatòria del sector en la Comunitat Valenciana i un aparador comercial on comprar els últims models de pràcticament totes les marques de motos, bicis i fins i tot patinets i els anomenats Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).

La major oferta en motos

En el segment de les motos ja han reservat el seu espai en els més de 12.000 metres quadrats previstos les següents empreses i marques expositores com Aprilia, Bela, Benelli, BMW, Bonetti, Bridgestone, Bstarmoto, Cano Mobility, Cfmoto, Cforce, Cel de Moda, Cookie Garage, Customeuropa.com, Daelim Death Rider 1957, Ducati, Ecooter, E-Motocar, F.B. Mondial, Harley Davidson, Honda, Hyosung, Indian, Jitsie o Kawasaki.

A aquestes cal sumar ensenyes com Keeway, KTM, Kymco, Lambretta, Linhai, Malaguti, Martimotos, Maximo-moto, Moto Guzzi, Moto Morini, Motorrecambios V Ferrer, Motron, Muchoneumatico.com, Multival Premium, Norton, Peugeot, Piaggio, Prototips 27 – Pr 27-, Race Motos, Rauhbautz, Rieju, Royal Enfield, Sambamba, Seat Mó, Sherco, Super Soco, Suzuki, Swm, Sym, Triumph, TRS, UM Motorcycles, Valenta R Motorsport, Veloxing, Vespa, Yadea, Yamaha, Zero Motorcycles, ZForce o Zontes.

A més, en el sector de la moto també seran presents com a expositors entitats com Amics de la Moto o la pròpia Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana.

El moment de la bici

Per part seua, el sector de la bicicleta exemplificarà en el Saló 2 Rodes el gran moment que viu el sector, espentat per l’auge de les seues vendes en segments com el d’esports o la bicicleta urbana i la demanda entorn de la nova mobilitat i el vehicle elèctric. Així, pràcticament totes les marques del sector participaran en el saló de Feria Valencia, amb la presència de signatures com BH, Abmg Cycling, Atika sport, Bicicletes Sanchis, Biketaller, Cannondade, Coluer, Conor, Conway, Corratec, Cube, DoYouBike, Ghost Haibike, Hummibikes, Ibem Bike, Jean, KTM, Lapierre, Liv Cycling, Màquina Bikes, Mayuk, Mendiz, MMR Bikes, Mondraker, Moustache, Rieju Bikes, Scott, SpartanBikes, Specialized, Trek o Tutriatlon.

A aquestes cal sumar-li també la participació de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i organismes com Turisme Comunitat Valenciana, promocionant les rutes BTT.

Agenda d’activitats

En el marc del Salón 2 Ruedas l’organització prepara també la posada en marxa de l’altre gran al·licient que motiva la visita a Fira València: el calendari d’activitats, ‘motorshow’ i exhibicions de motos i bicis. Així, durant tot el cap de setmana se celebraran les tradicions exhibicions de trial indoor, trial bike, les esperades acrobàcies d’Emilio Zamora i la seua Ducati, la zona de motos customizadas ‘Special Bike Cult’, la pista indoor de proves de motos i bicis o la zona de restauració ‘Motor Bar Garage’, amb animació 100% motera i pantalles gegants on veure les evolucions del GP de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà el mateix cap de setmana.

A més, recentment s’ha confirmat l’homenatge que en cada edició es rendeix en el marc de 2 Rodes a una figura rellevant del món de les dues rodes. En aquesta ocasió serà el pilot de Llombai Xavi Forés el que reba l’afecte de l’afició dissabte que ve 5 de novembre en Fira València.

Entrades ja a la venda

Els aficionats i públic general que desitge adquirir la seua entrada per al Saló 2 Rodes pot ja fer-ho directament de manera en línia a través del següent enllaç: https://n9.cl/aih4r . A més de poder descarregar-se directament en el seu dispositiu mòbil l’entrada i accedir al recinte firal sense cues, podrà beneficiar-se d’un descompte de prop del 50% ja que el preu de venda en línia de les entrades és de 6 euros mentre que en taquilla, les entrades tenen un cost de 10 euros.

+info
http://dosruedas.feriavalencia.com/

Desplaça cap amunt