info@feriavalencia.com (+34) 96 386 12 00

La ciutat

Vos convidem a descobrir VALÈNCIA, una de les ciutats amb una oferta variable i incomparable, només us heu de preguntar… Què ens apeteix fer?

 

QUÈ PODEM VEURE A VALÈNCIA?

Quan acabeu el vostre dia de reunions, les jornades del vostre congrés o la visita a la fira, podeu aprofitar per a recórrer els carrers del nucli antic de València, on trobareu nombrosos monuments amb molta història que contar. Podeu visitar les TORRES DE QUART o les TORRES DE SERRANS, que eren l’accés principal a la ciutat, la LLOTJA, considerat l’edifici més emblemàtic del gòtic civil valencià, el MERCAT CENTRAL, una de les edificacions més atractives i visitades de la ciutat de València, o el conjunt històric de la plaça de la Mare de Déu, on pots visitar la Catedral.

No us oblideu de LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES!

ESPORT

Si sou dels que després d’un dia dur de negocis necessiteu córrer, anar amb bici o respirar aire pur, València és el vostre lloc. Podreu unir-vos a tots els corredors que, quasi a qualsevol hora del dia, recorren els més de 15 km de l’antic RIU TÚRIA, hui habilitats en un parc, o si preferiu relaxar-vos, podeu passejar tranquil·lament pels jardins del riu i entre les fonts que té. El PASSEIG MARÍTIM també és una altra bona opció, des de la platja de les Arenes, passant per la Malva-rosa i arribar fins a la Patacona, teniu un llarg passeig per a poder desconnectar i recarregar les piles al costat del mar. I què us sembla nadar en les nostres platges?

 COMPRES

Heu de portar alguna cosa a casa? Aquest és l’únic moment que teniu per a poder passejar i donar-vos un capritx?
Podreu passejar pel carrer Colón i els carrers adjacents d’aquest, pel carrer Poeta Querol, més conegut com ‟la Milla d’Or”, fins i tot per les botigues més tradicionals que trobaràs per la plaça de la Mare de Déu o per la zona de la Llotja.

BARRI DEL CARME, Borseria, plaça del Tossal i carrer Quart són llocs amb botigues alternatives fabuloses i exclusives, serà impossible que no trobes alguna cosa que t’agrade.

C/ LA PAU, POETA QUEROL I PLAÇA DE L’AJUNTAMENT, les firmes internacionals més exclusives.

C/COLÓN I L’EIXAMPLE, la zona comercial de moda i decoració per excel·lència. Els dos costats del carrer estan infestats de botigues i cafés per a descansar entre compra i compra. Aquestes dues zones són també un punt de trobada entre els joves valencians per a passar les vesprades dels caps de setmana.

I si preferiu alguna cosa més artesanal, podeu anar a la PLAÇA REDONA, en aquest enclavament únic, amagat en el cor de la ciutat, podreu trobar souvenirs i obres d’art artesanals o, si no, el CARRER DE LES CISTELLES, on hi ha una multitud d’establiments en què podeu trobar objectes de vímet fets a mà o peces de marroquineria.

PLÀNOL DE VALÈNCIA

ON SOPAR?

València és coneguda per la cuina mediterrània de qualitat que té. Per tota la ciutat es troben una multitud de bars, restaurants i espais únics per a emportar-se un bon sabor de boca.

PLÀNOL DE VALÈNCIA

TENIU MÉS TEMPS?

Si voleu veure un paratge inigualable, fer un passeig amb barca per L’ALBUFERA farà que desconnectes de l’estrés del dia a dia. També podeu estar interessats en l’OCEANOGRÀFIC o fins i tot en el BIOPARC.

Consulteu la web de TurisValencia, tindreu molta més oferta a l’abast de la mà.

Pie Feria