Nutraceuticals presenta en el seu ‘Seminar Theatre’ els últims estudis i innovacions del sector

El simposi, que se celebrarà durant la fira (8 i 9 de març) analitzarà les últimes investigacions en el desenvolupament de la vitamina K2, els olis essencials per a la microbiota intestinal, la L-Cistina Vegana o les diferents aplicacions en malalties de la pell o salut intestinal dels probiòtics.

València, 13 febrer 2023.- A falta ja de poc menys d’un mes, Nutraceuticals Europe Summit & Expo, ultima els preparatius de la seua sisena edició com la cita professional líder al nostre país focalitzada en els ingredients funcionals, ‘novell foods’ i producte acabat i que se celebrarà els pròxims 8 i 9 de març de nou en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona – CCIB.

En aquest sentit, Nutraceuticals ha perfilat ja la major part dels continguts que s’abordaran en el seu ‘Seminar Theatre’, el simposi 100% professional que se celebra de manera paral·lela al certamen comercial i en el qual es presenten les últimes innovacions i estudis del sector de la mà de les signatures expositores. Es tracta d’exposicions molt didàctiques i amb una duració entorn als 20 minutos en els quals els professionals assistents poden estar al dia dels avanços més destacats del mercat.

Enguany les ponències que es presentaran aborden les noves aplicacions de productes naturals per a la millora i el benestar dels consumidors. Serà el cas de la signatura Gnosi, que presentarà les aplicacions de la vitamina K2 en la millora de la salut òssia i cardiovascular; igual que Vaneeghen, que presentarà un nou descobriment per a la salut articular, el complex mineral patentat Fruitex-B®, o Pharmafood, que descobrirà les propietats de la baia del saüc negre en matèria immunològica i antiviral.

A més, el ‘Seminar Theatre’ també acollirà les presentacions de Givaudan i la seua experiència del denominat ‘lifestyle nutrition’ per a millorar el consum de complements alimentosos; la de Greenfield sobre els olis essencials per a la modulació de la microbiota intestinal i el maneig de malalties cròniques; i les últimes investigacions de Labinderb sobre la utilització de probiòtics en malalties de la pell. Totes aquestes presentacions estan previstes que es desenvolupen el matí del 8 de març.

Ja l’endemà, el simposi comptarà amb ponències com la prevista de Lehvoss Ibèria entorn de les noves propietats dels concentrats de peix o la presentació de la nova plataforma de biotecnologia de la signatura Innobio en la seua aposta pel dipéptido i la sostenibilitat ambiental.

En aquesta segona jornada entraran en lliça aspectes com la inclusió de la vitamina K2 en els suplements amb D3 de la signatura Kappa i la producció de L-Cistina natural i d’origen vegetal per al creixement de cabell i ungles. També està prevista la participació de la signatura Biotis amb una presentació sobre com potenciar la innovació en la salut intestinal amb prebiòtics d’alta puresa.

El certamen treballa a tancar completament aquesta agenda de conferències que pot ja consultar-se de manera en línia en aquest enllaç.

+info
https://www.nutraceuticalseurope.com/

Desplaça cap amunt