Èxit en la promoció internacional de FIMMA + Maderalia durant Interzum

L’equip tècnic de Fira València va mantindre reunions amb representants de les principals signatures líders mundials de sectors com el ferratge o els taulers de cara a la pròxima edició de FIMMA + Maderalia (14 – 17 maig 2024).

València, 16 maig 2023.- Un equip tècnic de FIMMA + Maderalia, encapçalat pel director del certamen, Alejandro Roda, es troba aquests dies a Alemanya per a assistir a les fires Interzum en Colònia (9-12 maig) i Ligna a Hannover (15-19 maig). Es tracta de les dues màximes convocatòries globals que se celebren enguany en l’àmbit de materials i processos per a l’interiorisme i la fabricació de mobles en el cas de la primera i de sistemes, tecnologia i maquinària per a la fusta en el cas de la cita d’Hannover.

Tots dos certàmens reuneixen una oferta anàloga a la que serà present l’any vinent, del 14 al 17 de maig en una nova edició de FIMMA + Maderalia en Fira València, per la qual cosa és un excel·lent referent per a conéixer de primera mà les últimes propostes del mercat. I pel que han pogut constatar ja en la primera de les cites, el sector es troba en una fase expansiva, amb nombrosos projectes en marxa i presentant novetats i innovacions per a la fabricació de mobles i la decoració d’interiors.

Un optimisme que es trasllada també a la pròxima convocatòria de FIMMA + Maderalia, la referència a Europa l’any vinent per a tot el sector, ja que, segons ha pogut ratificar ‘in situ’, la cita de Fira València de 2024 genera expectatives entre les grans signatures referents mundials del sector, especialment, de cara a la celebració del 40 aniversari de la biennal.

Per exemple, en el segment dels ferratges, l’equip tècnic de FIMMA + Maderalia ha mantingut diverses reunions amb els màxims representants de signatures com Blum, Salice, Titus, Hettich, Hafële, Indaux o Kesseböhmer, entre altres. Trobades al més alt nivell en el qual els directius d’aquests vaixells almirall del sector han conegut de primera mà les novetats de la cita espanyola.

Per part seua, en l’àmbit dels taulers, signatures també referents com Egger, Sonae, Alvic, Losan o Finsa, entre altres, també han expressat el seu interés en l’aparador internacional que suposa la celebració el mes vinent de maig de FIMMA + Maderalia 2024.

FIMMA + Maderalia obri la seua oferta global

Precisament, els contactes establits aquests dies en Interzum han reforçat encara més si cap la vocació d’aparador global de FIMMA + Maderalia. Bona prova d’això està sent l’interés de signatures que transcendeixen l’àmbit europeu, com un grup d’empreses procedents de l’Índia, encapçalades per signatura de laminatge Greenland Laminates, així com expositors procedents de Turquia com Kastamonu, Yildiz Entegre, o fins i tot del Japó, com la signatura Sugatsune, vaixell almirall de ferratges per a arquitectura. Totes elles, al costat d’altres signatures referents a Europa com les italianes Tabu o Cleaf o la danesa Furnipart.

Durant la seua estada en Interzum, l’equip tècnic de FIMMA + Maderalia, a més, ha acompanyat a l’àmplia expedició de 67 empreses espanyoles que han exposat en els pavellons de la Köelnmesse i habituals expositors de la convocatòria de Fira València.

FIMMA + Maderalia, en aquest sentit, ha col·laborat activament amb Arvet-Cofearfe en aquesta promoció i comptarà amb aquesta agrupació empresarial en l’organització en 2024 de les missions comercials de compradors internacionals de la cita valenciana.

Hannover, pròxima parada

Sense tot just descans, l’equip de FIMMA + Maderalia es troba ja en el recinte firal de la Deutsche Messe a Hannover per a assistir a la biennal de maquinària i tecnologia global del sector, Ligna. En aquesta fira, a la qual assisteixen 1200 expositors de tot el món, també està previst mantindre diferents reunions comercials amb els representants de les principals signatures líders en tecnologia, maquinària i solucions per a la indústria del moble i la fusta amb l’objectiu d’assegurar la seua participació en FIMMA + Maderalia 2024.

+info

https://fimma-maderalia.feriavalencia.com/

Desplaça cap amunt