Babykid Spain + FIMI penja el cartell de complet amb prop 500 marques

La fira internacional de l’univers de la infància que unix puericultura i moda infantil i juvenil i altres productes afins obri les seues portes el dijous 25 de gener en Fira València. Més de 25.000 metres quadrats i dos pavellons al complet donaran la benvinguda als professionals del sector.
València, 23 gener 2024.- Babykid Spain + FIMI obri les seues portes dijous que ve en Fira València i ho fa penjant el cartell de complet. Un total de 470 marques de més de 38 països estaran mostrant els seus productes, novetats i tendències en un esdeveniment que unix moda i puericultura i que es presenta més forta que mai.
Sostenibilitat, disseny, tendència i innovació. Estos conceptes seran els que guien la quarta edició d’este certamen únic en el món i que mostrarà des de canastilla i tèxtils, fins a transport, passeig del bebé, mobiliari, decoració, moda, calçat, puericultura o joguet.
Totes les categories de l’univers infantil estaran en esta cita, punt de trobada dels punts de venda, distribuïdors i professionals del sector. A més, esta 4a edició supera les xifres de 2023 i augmenta el nombre d’expositors i de superfície.
Dos pavellons al complet i una sala de desfilades en la qual hi haurà diversos horaris de passarel·la per a mostrar l’últim en moda, puericultura i calçat. Així mateix, i com cada any, acollirà una desfilada de les escoles de disseny, que presenten la visió més trencadora de les col·leccions per a tardor/hivern 2024-2025.
L’edició més internacional
La fira de referència del sector, que se celebrarà fins al dissabte 27 de gener i que coorganitza Fira València amb l’Associació Espanyola de Productes per a la Infància – ASEPRI, serà també més internacional.
En la seua quarta edició BKS + FIMI presentarà expositors d’Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, el Canadà, Xile, els Estats Units, Sud-àfrica, França, el Regne Unit, Itàlia, Països Baixos o Portugal, entre altres, que mostraran les seues col·leccions a tot el poder de compra espanyol i als quasi 600 professionals VIP procedents de 42 països dels cinc continents i que busquen en BKS + FIMI les marques capdavanteres en moda, calçat, puericultura i joguet. Una acció que ha sigut possible gràcies a la col·laboració i el suport d’ICEX i IVACE, que fan que la fira siga cada any més internacional.
La desfilada, valor afegit de BKS + FIMI
A partir del dijous, tornen les desfilades a BKS + FIMI. Tota la moda, les tendències i la innovació es pujaran a la passarel·la els dies 25 i 26 a les 18h, amb una desfilada addicional el dia 26 a les 13.30h.
Participaran destacades signatures de moda, calçat i puericultura, com Marae Kids, Artesania Filita, Javilar Kids, MetePatas, PAZ Rodríguez REVOLUTION, DD Step, Britax Römer , Nora Baby Bags by Cambrass i Carrello Baby i en moda comptaran amb la col·laboració de Pisamonas . A més, Baby Lobitos, Pisamonas, D.D. Step i Ria Menorca participaran en una desfilada col·lectiva de calçat únic i farà de BKS + FIMI la plataforma europea més important per a presentar este producte tan especialitzat. A això se li sumarà un shooting molt especial amb la confirmació de tres prestigioses marques que es durà a terme durant la celebració de l’esdeveniment.
Marques de moda, puericultura i joguet
Cybex, Jané, Inglesina, Micuna, Foppapedretti, Cambrass, Peg Peregó, Bimbi Dreams, Alosa, Beu Rebel, Distribucions Independent o Uzturre tornaran a mostrar tot el seu potencial en productes de puericultura. S’estrenen en esta edició, entre altres marques, Nuna, Nuvita, Suavinex, AT4 i Mutsy.
En moda, que suma ja 95 edicions, es veurà un gran aparador de tendència espanyola, on es presentaran les noves col·leccions de Tardor/Hivern 24-25. Cassoleta, Manuela Montero i Creacions Charo, PAZ Rodríguez, Rapife, Foque, Babidu, Tutto Piccolo, Agatha Ruiz de la Prada, Martin Aranda o Mac Ilusion seran només alguna d’elles.
A destacar la presència d’expositors de moda que tornen amb força com Bóboli, Còndor, Juliana, Fina Ejerique, Surf de vela ràpid&Surf de vela ràpid, Riffle, Coco au Lait. Com a nous expositors han confirmat American Vintage, My Little Cozmo o North Baby, entre altres. A més, serà l’edició amb més presència de calçat infantil, que comptarà, entre altres, amb marques com Babylobitos, Igor, Pisamonas, Victoria, Igor i Cuquito.
Cal destacar, a més, que en 2024 BKS + FIMI comptarà amb 40 marques de joguets espanyoles i internacionals. Entre les noves que estaran en 2024 es troben Nines Asi, Faba, Mamimuac, Old Teddy’s Company – Otc, Oli&carol, The Dida i Toynamics.
En esta 4a edició de la fira es reforça que la unió de la moda i la puericultura no sols funciona, sinó que també es consoliden i creixen. Així ho demostren les dades.

Desplaça cap amunt