Fira València s’integra en el seu sector

Durant 2015, Fira València manté la seua representació en les organitzacions sectorials de fires. Així, forma part de l’Associació Espanyola de Fires, *AFE (www.afe.es)  que agrupa els principals recintes nacionals. A més, participa en *EMECA, *European *Major *Exhibition Centres *Association (www.emeca.com), que és el club exclusiu per als recintes més grans d’Europa. Per a ser membre cal comptar com a mínim amb un recinte de 100.000 metres quadrats. *EMECA té tres grups de treball, un sobre Unió Europea, un altre sobre tecnologia i el tercer sobre informàtica.

A Amèrica, Fira València està associada a *AFIDA, l’associació Internacional de Fires d’Amèrica (www.afida.org).  Finalment, Fira València és soci fundador de *UFI, la Unió de Fires Internacionals (www.ufi.org) que agrupa a tots els membres d’aquest sector firal, des dels recintes, passant pels organitzadors i  fins als proveïdors a nivell mundial.

A més pertany a ICCA, (*International *Congress *and *Convention *Association), *AIPC– Associació Internacional Palacio de Congressos, *APCE; Associació Palacio de congressos Espanyola

Ir arriba